Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van AZ-aanvaller Jens Odgaard

Dit is de vriendin van AZ-aanvaller Jens Odgaard

Jens Odgaard is een Deense centrumspits die momenteel speelt bij AZ. Hij kwam op 1 juli 2022 bij de club, nadat AZ een indrukwekkend bedrag van 4 miljoen euro overgemaakt had aan US Sassuolo. Ondanks dat hij nog maar enkele maanden bij AZ speelt, maakt de aanvaller veel indruk. Over zijn privéleven is echter minder bekend, wel weten we dat hij een vriendin heeft. Fie Michaelsen, is de vriendin van Jens Odgaard.

De vriendin van Jens Odgaard werkt als journalist en model
© Instagram

Inhoudsopgave

De vriendin van Jens Odgaard werkt als journalist en model

Fie Michaelsen, is de prachtige vriendin van Jens Odgaard. In haar geboorteland – Denemarken – volgde ze de opleiding ‘Journalistiek’. Deze wist de knappe twintiger succesvol af te ronden. Nu ze in Nederland woont, werkt ze als model en journalist. Fie Michaelsen, is met haar vriend mee verhuist, nadat Jens de overstap maakte naar AZ. Jens Odgaard, kan na Myron Boadu de volgende spits worden die een toptransfer maakt.

De voetbalcarrière van Jens Odgaaard (1)
© Instagram

De voetbalcarrière van Jens Odgaaard

De Deense aanvaller begon zijn voetbalcarrière bij Hilleröd Fodbold. Hier speelde hij tot de A1, daarna brak de aanvaller definitief door. Op 1 januari 2014 maakte hij de overstap naar de Deense topclub Lyngby BK. Na 3 seizoenen bij deze topclub maakte hij de overstap naar Inter. Bij deze topclub uit Italië speelde hij onder meer samen met Mauro Icardi, Éder en Marcelo Brozović.