Spelersvrouw.nl

Anna Marzocco is de prachtige vriendin van Ruben Kluivert

Anna Marzocco is de prachtige vriendin van Ruben Kluivert

Anna Marzoco, is de prachtige vriendin van Ruben Kluivert. De voetballer die geboren is op 21 mei 2001 speelt momenteel bij FC Utrecht. Ruben, is de zoon van oud-profvoetballer Patrick Kluivert. De vader van Ruben is getrouwd met Rossana Lima.

Inhoudsopgave

Anna Marzocco studeert aan de Bayes Business School

De vriendin van Ruben Kluivert studeert op dit moment ‘Business, Management, Marketing, and Related Support Services’, in Londen. De knappe Anna Marzocco komt oorspronkelijk uit Monaco. Hier is ze geboren en getogen

. Omdat ze wilde studeren, is de twintiger verhuist naar Londen. Zeer waarschijnlijk zien ze elkaar vooral in vakanties. Ruben, traint door de week bij zijn club FC Utrecht, en zijn vriendin studeert in Londen.

Ruben-Kluivert-en-zijn-vriendin-gaan-graag-op-vakantie
© Instagram @ruben_kluivert

Ruben Kluivert en zijn vriendin gaan graag op vakantie

Als Ruben en Anna samen zijn, gaan ze het liefst op vakantie. Jaarlijks gaat het stel meerdere keren op vakantie. Ook reist Anna regelmatig naar Utrecht af om haar vriend te zien voetballen. Het stel is samen al meermaals gezien geweest bij een race van de Formule 1. Ze zijn namelijk gek van racen. Als Anna haar studie heeft afgerond, verhuist ze naar alle waarschijnlijk naar Nederland.

Justin Kluivert is de broer van Ruben Kluivert
© Instagram @ruben_kluivert

Justin Kluivert is de broer van Ruben Kluivert

Justin Kluivert, is de broer van Ruben Kluivert. Angela van Hulten, is de moeder van Justin en Ruben. Zij is de ex-vrouw van hun vader, Patrick Kluivert. Het gaat ook goed met het liefdesleven van Justin Kluivert. Hij deelde op zijn Instagram-account ondanks een foto met zijn nieuwe vriendin. De hele familie Kluivert lijkt gelukkig te zijn in de liefde.