Spelersvrouw.nl

Larissa Havik vriendin van Koen Bouwman

Larissa Havik is de vriendin van Koen Bouwman, wielrenner van Team Jumbo-Visma. De twee zijn al zeker drie jaar lang gelukkig samen.

Inhoudsopgave

Larissa Havik vriendin Koen Bouwman

Larissa Havik woont in Assendelft. Daar heeft ze ook op de Vrije Universiteit gestudeerd: ze haalde er haar bachelor in Bewegingswetenschappen. Na het afstuderen in 2016 ging de blondine ook nog door voor een master in Human Movement Sciences. Ze is net als vriend Koen Bouwman dus een echte sport- en bewegingsfanaat.

Larissa Havik net als Koen Bouwman wielrenner

Sterker nog: Larissa koestert ook een passie voor wielrennen in het bijzonder. Dat blijkt wel uit het feit dat ze bijna vijf jaar lang in een winkel van Presto Cycle Sport heeft gewerkt. Verder is ze sinds 2017 Embedded Scientist Paracycling bij de KNWU, de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.

In het kader van haar eigen fitheid startte Larissa in november 2017 ook nog eens Fit Met Laris, waarmee ze op Instagram inmiddels al 2000 volgers vergaarde. Een bezige en uiterst sportieve bij dus.

Larissa Havik trouwe supporter van Koen Bouwman

Naast haar eigen bezigheden is Larissa natuurlijk ook vaak in de weer voor haar vriend. Zo wordt ze regelmatig vol trots gespot langs de wegen waar Koen overheen raast met zijn tweewieler. De Doetinchemmer behaalde, onder toeziend ook van zijn vriendin, in 2017 zijn eerste zege op World Tour-niveau: hij won dankzij een vroege ontsnapping de derde etappe van het Critérium du Dauphiné. Ook eindigde hij als nummer één in het bergklassement van die ronde.

In 2018 kwam Bouwman nog in het nieuws door een harde val, tijdens de Coppi e Bartali in Italië. Hij brak daarbij vier tanden en blesseerde zijn duim, maar toch maakte de Achterhoeker de race vol. Hij eindigde er zelfs razend knap als vijfde. Ongetwijfeld heeft Larissa Havik hem daarna goed verzorgd. Hopelijk weet zij haar grote liefde in de toekomst aan nog veel meer zeges te helpen!

https://www.instagram.com/p/Biboc_RHIC7/

View this post on Instagram

Al 2 jaar heel erg verliefd!!❤️ #anniversary

A post shared by Larissa Havik (@larissahavik) on

https://www.instagram.com/p/BluysiQAoM8/