Spelersvrouw.nl

Dit is de vriendin van Enzo Fernández

Dit is de vriendin van Enzo Fernández

Valentina Cervantes is de prachtige vriendin van Enzo Fernández. Het stel is al sinds 2019 samen. Op het internet speculeren mensen dat het stel al getrouwd is. Het stel heeft sinds 2020 een dochter. De dochter van Enzo Fernández en Valentina Cervantes heet Olivia. Enzo, woont samen met zijn vriendin en dochter in Lissabon. De centrale middenvelder speelt op dit moment bij Benfica.

Valentina-Cervantes-de-22-jarige-vriendin-van-Enzo-Fernandez-1
© Instagram

Inhoudsopgave

Valentina Cervantes de 22-jarige vriendin van Enzo Fernández

De vriendin van Enzo is pas 22 jaar oud, ze heeft al wel 420.000 volgers op haar Instagram-account. Op 20-jarige leeftijd werd hun eerste kind geboren. Zij, was op 19-jarige leeftijd al zwanger van de voetballer. Valentina Cervantes, reisde met haar vriend af naar Qatar om de WK wedstrijden van Argentinië te bekijken.

Wedstrijden van het Argentijnse elftal bekeek ze samen met haar dochter. Ook Antonela Roccuzzo, de vrouw van Lionel Messi, Barbara Occhiuzzi, de vriendin van Nahuel Molin en Jorgelina Cardoso, de vrouw van Angel di Maria zaten op de tribune. 

De voetbalcarrière van Enzo Fernández 
© Instagram

De voetbalcarrière van Enzo Fernández 

Hij begon zijn voetbalcarrière bij een voetbalclub in zijn geboorteland; Argentinië. De centrale middenvelder speelde voor de club River Plate. In totaal speelde Enzo 52 wedstrijden voor het eerste elftal, hierin scoorde hij 12 doelpunten en gaf hij 10 assist. Door zijn goede spel, stond hij in de belangstelling bij verschillende topclubs. Op 14 juli 2022 maakte hij de overstap naar Benfica. De Portugees club betaalde 14 miljoen euro voor Enzo Fernández.

Het succesvolle WK van Argentinië
© Instagram

Het succesvolle WK van Argentinië

De droom van Lionel Messi is uitgekomen; Argentinië heeft het WK van 2022 gewonnen. Enzo Fernández, was samen met Rodrigo de Paul en Lionel Messi één van de belangrijkste spelers. Omdat Enzo dit WK uitstekend speelde, staan alle topclubs voor hem in de rij. Zeer waarschijnlijk maakt hij de overstap Chelsea FC voor 128 miljoen euro. De centrale middenvelder gaat dan op het middenveld spelen met Kai Havertz en Mason Mount.