Spelersvrouw.nl

Claire Zuid, vriendin van Michel Vlap

Claire Zuid is de vriendin van Michel Vlap. De middenvelder is afkomstig uit Sneek en timmert hard aan de weg voor zijn carrière als voetballer. Bij sc Heerenveen is hij al uitgegroeid tot een belangrijke speler en het lijkt een kwestie van tijd totdat dat ook gebeurd bij Jong Oranje. Gelukkig staat Vlap er nooit alleen voor, want Claire Zuid staat altijd aan zijn zijde.

Inhoudsopgave

Claire Zuid vriendin Michel Vlap

Claire Zuid is de vriendin van Michel Vlap. Claire is afkomstig en woonachtig in Heerenveen en heeft haar hart verloren aan een voetballer die uitkomt voor de club uit die stad. Wat Claire in het dagelijks leven allemaal bezighoudt, is niet heel duidelijk.

Maar wat we wel weten, is dat ze werkzaam is in horeca en toerisme. Ze begon als hotel receptionist bij Gloria Palace San Augistin Gran Canaria en ging ook al eens aan de slag met sales en marketing bij Grand Hotel Karel V. Daarnaast steunt ze Michel natuurlijk overal waar ze kan.

Michel Vlap als voetballer

Michel Vlap is naam aan het maken als voetballer. De 21-jarige middenvelder begon zijn opleiding bij VV Sneek. In 2014 kwam hij echter in de jeugdopleiding van sc Heerenveen terecht, waar hij in 2016 doorstroomde naar de hoofdmacht.

Nadat hij in het seizoen 2016-2017 tot één optreden kwam bij de club uit Friesland, groeide hij een seizoen later uit tot belangrijkere speler voor de club. Ook leverden zijn prestaties bij sc Heerenveen hem al meerdere oproepen op voor jeugdelftallen van het Nederlands elftal.

Na hij in juli 2019 de overstap maakte naar Belgische Anderlecht, werd hij voor één seizoen verhuurd aan de Duitse Bielefeld. Na dit seizoen huurde FC Twente Vlap over van Anderlecht en besloot hem over te kopen voor een bedrag van 2 miljoen euro.

Claire Zuid is te volgen via Instagram en Facebook.