Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Lionel Messi: Antonela Roccuzzo

Dit is de vrouw van Lionel Messi

Antonela Roccuzzo is de vrouw van Lionel Messi. Antonella Roccuzzo ziet er prachtig uit, ze heeft niet voor niks méér dan 23 miljoen volgers op haar Instagram-account. De vrouw van Lionel Messi is geboren op 26 februari 1988 in Rosario, Argentinië. Lionel Messi woont samen met zijn vrouw in het prachtige Frankrijk.

Ze kennen elkaar al sinds hun 5e levensjaar. De familie van hun ouders kenden elkaar goed. De prachtige Antonella is het nichtje van een vriend van Messi genaamd Lucas Scagli. Dit alles lees je in ons eerste geschreven bericht over de vrouw van Lionel Messi.

Antonela Roccuzzo vrouw van Messi
© @antonelaroccuzzo

Alles over Antonela Roccuzzo 

Antonela Roccuzzo is op dit moment 34 jaar oud, ze is al sinds 2008 samen met de sterspeler van Argentinië. Zij woonde jarenlang met hem in Barcelona. Toen, speelde Lionel Messi bij FC Barcelona. Sinds de kerstvakantie van 2008 hebben ze een relatie. In 2010 zijn Antonella en Messi verloofd. Enkele jaren later kregen ze hun eerste zoon; Thiago. De waanzinnig knappe vrouw van Messi, is ook nog een slim.

Ze studeerde namelijk aan de Universiteit in haar geboortestad. Hier volgde de vrouw de opleiding ‘Voedingswetenschappen’, deze heeft Antonella Roccuzzo succesvol afgerond. Nu, zorgt ze voor hun drie kinderen: Thiago, Mateo en Ciro. 


Antonela Roccuzzo werkt op dit moment als model, daarnaast werkt ze samen met verschillende bedrijven. De vrouw van Lionel Messi promoot deze bedrijven op Instagram. Wanneer je méér dan 23 miljoen volgers hebt, staan bedrijven bij je in de rij. Samen met hun kinderen gaat ze regelmatig bij haar man kijken. Ze is goed bevriend met Camila Homs, de vriendin van Rodrigo de Paul en met Jorgelina Cardoso, de vrouw van Angel di Maria.

Vrouw Lionel Messi
© @antonelaroccuzzo

De familie van Antonela Roccuzzo 

Jose Roccuzzo is de vader van Antonela, Patricia Roccuzzo is de moeder van Antonela. Ze groeide met haar beide ouders op in Rosario. Ook heeft de knappe vrouw van Lionel Messi twee knappe zussen genaamd Paula en Carla.

Lionel Messi vriendin

Hun gezin

Antonella Roccuzzo, Lionel en hun drie kinderen woonde jarenlang in Barcelona. Messi, speelde toen bij FC Barcelona. Met zijn goede vriend – Luis Suarez – speelde hij jarenlang samen. De vrouw van Luis Suarez, Sofia Balbi, is vaak bij hun oude huis geweest. Ze wonen sinds augustus 2021 in Parijs. Op 10 augustus maakte Lionel Messi namelijk de overstap naar het Franse Paris Saint-Germain.