Spelersvrouw.nl

Barbara Occhiuzzi is de vriendin van Nahuel Molin

Barbara Occhiuzzi is de vriendin van Nahuel Molin

Barbara Occhiuzzi is de vriendin van Nahuel Molina. Nahuel is een voetballer die op 6 april 1998 is geboren in Embalse. Hij komt uit een grote familie waar voetbal een grote rol speelt. Zijn vader was profvoetballer en zijn ooms waren ook profvoetballers.

Nahuel kwam al snel in het voetbalwereldje terecht. Toen hij nog maar vijf jaar oud was, ging hij al naar de voetbalclubBoca Juniors. Dit is een van de grootste voetbalclubs in Argentinië. Nahuel Molina heeft een heel succesvolle carrière.

Hij is een van de beste spelers in Argentinië en speelt op dit moment bij Atletico Madrid.

Op 3 juni 2021 maakte hij zijn debuut voor zijn nationale ploeg.

Inhoudsopgave

Alles over Barbara Occhiuzzi

Barbara is 26 jaar oud en komt uit Buenos Aires, Argentinië. Ze is een bekende journalist en presentatrice. Ze heeft voor verschillende grote nieuwsorganisaties gewerkt, zoals CNN en ESPN. Barbara is ook actief op social media en heeft meer dan 113.000 volgers op Instagram.

Barbara en Nahuel zijn al een tijdje samen en ze zijn heel gelukkig. Barbara steunt Nahuel altijd bij zijn carrière en ze zijn heel dankbaar voor elkaar.

De jeugd van Nahuel Molina

Nahuel is op 6 april 1998 geboren in Embalse, Argentinië. Hij is de zoon van José Luis Molina, een voormalig profvoetballer, en Graciela Occhiuzzi. Nahuel heeft vier broers en een zus. Zijn ouders zijn gescheiden toen hij nog maar drie jaar oud was.

Nahuel is opgegroeid in een voetbalgezin. Zijn vader en ooms waren allemaal profvoetballers. Nahuel ging al vroeg naar de voetbalclub Boca Juniors. Hij heeft altijd hard gewerkt en is een van de beste spelers in Argentinië geworden. Het talent komt had hij altijd al in zich zitten, niet voor niks zijn is zijn vader en bijna al zijn ooms profvoetballer. Het zit dus in de genen.

De carrière van Nahuel Molina

De carrière van de vriend van Barbara begon bij Boca Juniors Hij werd verschillende keren gehuurd door Boca Juniors. Dit is één van de grootste voetbalclubs van Argentinië. Hij werd meermaals verhuurd aan verschillende club binnen dit land. Hij kwam ‘slechts’ 9 keer uit voor het eerste elftal van Boca Juniors.

Op 15 september 2020 werd Naheul Molina transfervrij overgenomen door Udinese. Voor de Italiaanse club kwam Naheul Molina 68 keer in actie. Hierin was hij goed voor 10 goals en 10 assist. Zeer goede statistieken voor een rechtsback. Het goede spel viel ook Atlético Madrid. Hier komt hij nu voor uit

De club uit de Spaanse hoofdstad nam de Argentijn op 28 juli 2022 over van Udinese. Atlético Madrid, betaalde voor hem 20 miljoen euro. Bij de Spaanse club speelt hij samen met Antoine Griezmann, Álvaro Morata, Koke en Yannick Carrasco. Jan Oblak is de keeper van Atlético Madrid.

De interlandcarrière van Nahuel Molina

Nahuel Molina kwam op 19 januari 2017 voor het eerst uit voor de Onder 20 van Argentinië. Hier speelde de Argentijnse rechtsback uiteindelijk 6 wedstrijden voor. Helaas, wist hij in deze wedstrijd het net niet te vinden.

Op 3 juni 2021 maakte Nahuel Molina in het 1e elftal van zijn nationale ploeg. Ze speelde een thuiswedstrijd tegen Chili voor de WK kwalificatie. De wedstrijd eindigde in 1-1. Lionel Messi scoorde voor Argentinië, Alexis Sánchez voor Chili. Nahuel Molina, mocht niet in de basis starten. Hij kwam pas in de 87e minuut het veld in. Montiel, verliet het veld, waarna hij in de 87e minuut zijn debuut maakte.

Romero, Paredes, Di Maria, Messi en Martinez zijn enkele spelers die in de basis startte.

Het liefdesleven van Nahuel Molina op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.