Spelersvrouw.nl

Roos Kastelein de vriendin van Nicky van der Gijp, de zoon van René van der Gijp

Roos Kastelein de vriendin van Nicky van der Gijp

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 7 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Roos Kastelein is de vriendin van Nicky van der Gijp. De zoon van oud-voetballer en vaste Veronica Inside-tafelgast René van der Gijp is helemaal hoteldebotel op zijn vriendin Roos Kastelein!

Inhoudsopgave

Roos Kastelein vriendin Nicky van der Gijp

Roos Kastelein en Nicky van der Gijp hebben vermoedelijk best al een tijdje een relatie, want eind 2019 plaatste hij voor het eerste een foto van hun samen op zijn pagina op Instagram. Roos heeft óók wel een account op dat sociale medium, maar dat staat op privé. Zo heel veel kunnen we dus ook niet over haar vertellen, al kan zelfs Stevie Wonder nog zien dat de twee tortelduifjes hartstikke verliefd zijn op elkaar!

Nicky van der Gijp zoon René van der Gijp

Nicky van der Gijp is, zoals hierboven al gemeld, de zoon van ex-voetballer en huidig televisiepersoonlijkheid René van der Gijp en zijn voormalige levenspartner Daniëlle Sijthoff. Die kwam in 2016 onverwachts te overlijden op 46-jarige leeftijd en werd gevonden door Nicky. In 2020 trouwde ‘Gijp’ met Minouche de Jong, en dat bracht een grote verandering met zich mee voor zijn zoon.

Die moest namelijk een bijbaantje zoeken van zijn stiefmoeder! René vertelde aan RTL Boulevard: “En dan wil hij bij zo’n Uber-ding gaan werken, dat hij eten rondbrengt. Ik denk dan: door die kou fietsen, wat moet je ermee? Word je toch ook niet blij van? Met het vreten van een ander. Donder lekker op man! Beetje door de kou fietsen met het vreten van een ander! Dat doe je toch niet?! Geen weldenkend mens die daar zin in heeft.”

Nicky van der Gijp opvolger René van der Gijp?

Nicky vond echter iets wat beter bij hem en zijn studie Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg paste: hij ging aan de slag als verslaggever bij het YouTube-kanaal NieuwNieuws! Ook maakte hij bekend mee te doen aan de Videoland-talentenjacht The Next E-talent, een show waarin de grootste FIFA-talenten op jacht gaan naar een plek in Team Gullit, het e-sports team van oud-international Ruud Gullit. Van der Gijp lijkt dus wel een carrière in de media te ambiëren; een aardje naar zijn vaartje.