Spelersvrouw.nl

Karin Jimenez, vriendin van Santiago Arias én Miss Colombia

Santiago Arias vriendin Karin Jimenez

Das lang niet misselijk! ex-PSV’ere Santiago Arias heeft een relatie met Karin Jimenez. Mevrouw is niet alleen het vriendinnetje van de rechtsback, maar tevens Miss Colombia.

En dat is toch lekker wakker worden. Je zou het niet verwachten, maar Karin Jimenez is dus model van beroep. Op haar Instagram-profiel valt dat te lezen, en er staat ook welk hotmail adres u moet mailen voor een privéshoot in uw slaapkamer. Alhoewel..

Afijn, Jimenez heeft als bouwjaar 1991 en is daarmee een jaartje ouder dan Arias zelf. Dat zie je ook wel aan de lichtelijke babyface van Santiago Arias. Buiten poseren en mooi zijn hebben we zo de indruk dat ze niet heel veel hobby’s ontplooit. Haar social media profielen zijn immers gevuld met de welbekende selfies, duckfaces en plaatjes bij premières, op het strand, in de sportschool en zogenaamd spontaan op straat. Right. U kunt ons nu jaloers vinden op Santiago Arias, prima. Hij heeft het natuurlijk ook gewoon uitstekend voor elkaar met zijn rondborstige brunette. Onduidelijk is hoe lang de twee al verkering hebben. Het vermoeden is al even.

Karim Jimenez vriendin Santiago Arias

In dat geval heeft Karin Jimenez haar vriendje ook gevolgd naar Portugal, waar Arias even speelde voor Sporting Lissabon. Zijn loopbaan begon hij overigens bij La Equidad. Taaltechnisch trekt het koppel het meeste op met Andres Guardado en zijn vriendin Sandra de la Vega en Hector Moreno en diens liefje Irene Martinez.

Als Miss Colombia mocht Karin dus ook meedoen met de Miss World verkiezing. Die won ze niet, want zo extreem knap is ze nou ook weer niet. We zouden haar liever in de categorie ‘wulps’ plaatsen. En daar is natuurlijk ook niets mis mee. Arias, die geboren werd in het Colombiaanse Medellin, had een contract tot 2019 bij PSV. Hij heeft in totaal 172 wedstrijden voor de Eindhovenaren gespeeld.