Spelersvrouw.nl

Ruby Mae vriendin van Dele Alli

Ruby Mae is de vriendin van Dele Alli, topvoetballer van Tottenham Hotspur en het Engelse nationale elftal. De twee zijn al een behoorlijke tijd gelukkig met elkaar.

Ruby Mae vriendin Dele Alli

Ruby Mae is model. Ze heeft al bijna 100.000 volgers op Instagram, en daar zal haar relatie met Dele Alli ongetwijfeld ook het nodige te maken mee hebben. De beeldschone brunette haalde voor het eerst de headlines tijdens het EK 2016: ze kwam in beeld op de nationale televisie toen ze haar vriendje, die in tranen was na de dramatische 2-1-nederlaag tegen IJsland, troostte.

Sindsdien zijn de tortelduifjes al vaker in de roddelmedia van Engeland verschenen, onder meer tijdens hun vakantie op party-eiland Ibiza. Ruby is 23 jaar en daarmee drie jaar ouder dan haar Dele Alli. Ondanks de prille leeftijd werkt ze al voor grote kledingmerken en staat ze onder contract bij het befaamde Boss Model Management. De vriendin van Dele Alli verscheen al op de rode loper voor onder meer Dolce & Gabbana en Chanel.

Dele Alli datete met Love Island-ster Megan Barton Hanson?

Ruby houdt van honden en heeft samen met haar vriend Dele dan ook een trouwe viervoeter: een kleine zwarte poedel genaamd Dougie. Ze is de nicht van collega-model Bealey Mitchell, ex-vriendin van de Engelse cricket-sterspeler Stuart Broad.

Er gingen een tijdje geluiden dat het uit zou zijn tussen Dele Alli en Ruby Mae. De Tottenham-speler zou zelfs al aan het daten zijn met een andere schoonheid: Megan Barton Hanson, in Groot-Brittannië een bekendheid na haar deelname aan televisieserie Love Island.

Dele Alli en Ruby Mae zijn nog gelukkig samen

Die verhalen lijken echter onzin, want jeugdliefde Ruby Mae werd rondom de finale van de Champions League tussen Liverpool en Tottenham Hotspur in Madrid gespot om haar Dele te steunen. Er lijkt dus geen vuiltje aan de lucht tussen de twee. Gelukkig maar, want ze vormen een mooi plaatje! We gaan dan ook vast nog veel zien van Ruby Mae, de vriendin van Dele Alli.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @rubymae3223 op

Dit bericht bekijken op Instagram

Man ah wear black 🕶

Een bericht dat is gedeeld door @ rubymae3223 op