Spelersvrouw.nl

Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 juni 2019

Laatst Geüpdatet: 13 januari 2023

Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli, het stel had een lange relatie, maar ging begin 2021 uit elkaar. De prachtige Ruby Mae was de jeugdliefde van Dele. Zij maakte een einde aan de relatie, omdat ze te weinig aandacht kreeg. Dele Alli, had alleen maar oog voor Fortnite. Gelukkig, hebben Dele Alli en Ruby Mae beide een nieuwe partner.

Ruby Mae werkt als model
© Instagram @wolfiecindy

Inhoudsopgave

Ruby Mae werkt als model

Ruby Mae is model. Ze heeft al bijna 100.000 volgers op Instagram, en daar zal haar relatie met Dele Alli ongetwijfeld ook het nodige te maken mee hebben. De beeldschone brunette haalde voor het eerst de headlines tijdens het EK 2016: ze kwam in beeld op de nationale televisie toen ze haar ex-vriendje, die in tranen was na de dramatische 2-1-nederlaag tegen IJsland, troostte.

Sinds dat moment stonden ze in de belangstelling van de Engelse kranten. Hun vakanties waren steevast voorpaginanieuws.

De ex-vriendin van Dele Alli verscheen al op de rode loper voor onder meer Dolce & Gabbana en Chanel.

De nieuwe vriendin van Dele Alli
© Instagram @wolfiecindy

De nieuwe vriendin van Dele Alli

De spelers van Everton is alweer enkele tijd samen met de prachtige Cindy Kimberly. Cindy Kimberly, is de nieuwe vriendin van Dele Alli. Zij kent ook de ex-vriendin van haar huidige vriend. Ze werken namelijk beide als model. De nieuwe vriendin van Dele Alli was eerder samen met Justin Bieber en Lewis Hamilton

Dit is de nieuwe vriend van Ruby Mae

Ruby Mae, was korte tijd na de breuk met de profvoetballer, al niet meer singel. Ze heeft op dit moment een relatie met Adam Gabriel, een succesvolle Engelse ondernemer. Gelukkig, zijn ze allebei weer gelukkig in de liefde.