Spelersvrouw.nl

Megan Davidson vrouw van Jordan Pickford

Megan Davidson is de vrouw van Jordan Pickford, de doelman van Everton FC en het nationale elftal van Engeland. Megan was als tiener al de vriendin van Jordan Pickford en het kwam dan ook tot een huwelijk.

Inhoudsopgave

Megan Davidson vrouw Jordan Pickford

Megan Davidson en Jordan Pickford zijn naar verluidt al sinds hun veertiende levensjaar bij elkaar. Ze zaten bij elkaar op school en al snel sloeg de vonk over. Ze vervolgden samen hun schoolcarrière op de Universiteit van Sunderland, waar ze beiden ook geboren zijn.

Eind 2017 studeerde Megan er af en verhuisde ze samen met vriend Jordan naar Liverpool, waar de doelman ging spelen voor Premier League-club Everton FC.

© Instagram

Megan Davidson al vroeg vriendin Pickford

Afgelopen zomer bezegelden Megan en Jordan hun liefde met trouwplannen, vlak voor het WK 2018 in Rusland waar Pickford zich onder toeziend oog van zijn geliefde ontpopte tot één van de beste goalies van het toernooi. De twee hebben samen al een kindje: in februari 2017 beviel Megan van  een zoontje.

In haar vrije tijd gaat Megan graag op reis naar een warm land. Het liefst samen met haar Jordan, natuurlijk. De zon is immers zeldzaam in het grauwe Engeland.

Megan bijna altijd op de tribune voor haar Jordan

Verder neemt ze haar taak als ‘voetbalvrouw’ uiterst serieus, want bij vrijwel iedere wedstrijd van Pickford – zowel namens Everton als in het shirt van Engeland – wordt Megan op de tribunes gespot. Bijna altijd draagt zij ook vol trots het tenue van de Three Lions.

Welke naam er achterop staat zal geen verrassing zijn. Want ook al zijn Megan Davidson en Jordan Pickford al sinds mensenheugenis bij elkaar, het heilige vuur brandt nog altijd volop!