Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Calvin Bassey?

Wie is de vriendin van Calvin Bassey

Calvin Bassey, speelt sinds 20 juli 2022 voor Ajax. De Nigeriaanse verdediger is gehaald om de achterhoede te versterken. Calvin, gaat onder meer de strijd aan met Owen Wijndal.

De Nigeriaanse voetballer speelt momenteel in de achthoede bij de Amsterdamse voetbalclub Ajax. Hij is op weg een van de belangrijkste spelers van het team te worden.

Omdat Calvin Bassey steeds bekender wordt, zijn steeds meer mensen benieuwd naar het privéleven van Calvin Bassey. Ondanks dat het goed gaat met zijn voetbalcarrière, gaat het minder inde liefde. Calvin Bassey, is namelijk nog vrijgezel. Hij heeft op dit moment dus geen vriendin.

Calvin Bassey voetbalt bij Ajax
© Instagram @afcajax

Inhoudsopgave

Calvin Bassey voetbalt bij Ajax

Ondanks dat de verdediger pas enkele maanden bij Ajax speelt, is hij nu al een vaste waarde. Hij kwam in juli 2022 over van Rangers. Hier speelde Ajax meerdere keren tegen in de Champions League. Voor de verdediger werd 23 miljoen euro neergelegd.

Hiermee behoort Calvin Bassey tot de duurste aankopen ooit van Ajax. Steven Bergwijn, is op dit moment de duurste aankoop. De Amsterdamse club legde voor hem zo’n 31,25 miljoen neer. Sem Smit is de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn, zij is goed bevriend met Calvin Bassey.

In de achterhoede bij Amsterdamse voetbalclub Ajax speelt hij onder meer samen met Jorge Sánchez, Jurriën Timber en Devyne Rensch.

Zijn voetbalcarrière
© Instagram @cbasseyy

Zijn voetbalcarrière

Calvin Bassey, is een Nigeriaanse verdediger die zijn voetbalcarrière begon bij Leicester City. Op 1 juli 2020 maakte de verdediger de overstap naar het Schotse Rangers FC. De club uit Schotland nam Calvin Bassey transfervrij over. Bijna 2 jaar later – op 20 juli 2022 – nam Ajax de verdediger over voor 23 miljoen euro.

Dat was dus een goede investering van de Schotse club. Ondanks dat Calvin Bassey op dit moment nog geen vriendin heeft, staan de vrouwen voor hem in de rij. Hij is immers voetballer. We verwachten dat Calvin Bassey binnen enkele jaren zijn droomvrouw vindt. We gunnen je t van harte.