Spelersvrouw.nl

Jorge Sanchez: zijn vriendin, zijn vermogen en zijn salaris

Jorge Sanchez zijn vriendin, zijn vermogen en zijn salaris

Jorge Sánchez is een Mexicaanse rechtsback die momenteel voor Ajax speelt en de laatste tijd de krantenkoppen haalt. Hij is geboren op 10 december 1997 in Torréon. Veel mensen vinden Jorge een beperkte verdediger, Ajax-fans snappen niet dat ze hem gekocht hebben.

Hij woont op dit moment samen met zijn vriendin en dochters in het prachtige Amsterdam.

Wie is de vriendin van Jorge Sánchez
© Instagram

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Jorge Sánchez?

Jorge Sánchez is een verdediger van Ajax . Hij is al jaren samen met zijn mooie vriendin, Linda Villanueva, en ze wonen momenteel samen in Amsterdam met hun twee kinderen. Het stel heeft het afgelopen jaar flink in de spotlights gestaan. De Mexicaan was namelijk één van de nieuwe aanwinsten van Ajax.

Linda Villanueva is een hit op Instagram
© Instagram

Linda Villanueva is een hit op Instagram

Jorge Sánchez is een populaire beroemdheid in de socialemediagemeenschap, vooral via het Instagram-account van zijn vriendin. Linda Villanueva heeft bijna 100.000 volgers op haar Instagram en uploadt regelmatig foto’s van hen samen. Sinds het begin van hun relatie zijn zowel Jorge als Linda het onderwerp geweest van veel gesprekken op internet vanwege hun romantische foto’s en berichten.

De voetbalcarrière van Jorge Sanchez
© Instagram

Zijn voetbalcarrière

Jorge Sánchez, is één van de nieuwe aanwinsten van de Amsterdamse voetbalclub Ajax. De 25-jarige Mexicaan maakte op 22 augustus de overstap naar Ajax. Hiervoor speelde hij bij de Mexicaanse club América. De Mexicaan die geboren is op 10 december 1997 mag zichzelf sinds 27 maart 2019 international noemen. Bij de Mexicaanse ploeg speelt de rechtsback samen met onder meer: Hirving Lozano, Andrés Guardado en ploeggenoot Edson Álvarez. Tot nu maakte Jorge één goal voor zijn nationale ploeg.

Het vermogen van Jorge Sánchez
© Instagram

Het vermogen van Jorge Sánchez

Hij heeft een geschat vermogen van 3,5 miljoen euro. Niet slecht voor een rechtsback die pas 25 jaar oud is. Het grootste gedeelte van zijn vermogen zit in stenen. Zo heeft de Ajax-spelers wereldwijd meerdere huizen, waaronder één in zijn thuisland, Mexico.

Jorge Sánchez bij Ajax
© Instagram

Zijn salaris bij Ajax

De rechtsback zal bij de Amsterdamse club iets méér dan 1 miljoen euro per jaar verdienen. Door dit riante salaris zien we zijn vermogen de komende jaren nog flink groeien.