Spelersvrouw.nl

Kiara Vanlerberghe, vriendin van Maxime Lestienne

Kiara Vanlerberghe vriendin van Maxime Lestienne PSV

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 augustus 2015

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Maxime Lestienne heeft een relatie met de rondborstige vriendin die luistert naar de naam Kiara Vanlerberghe en is niet vies van wat schaarsgeklede fotoshoots.

De vriendin van de Belgische linksbuiten verscheen op het gala van de Belgische Gouden Schoen naast Maxime Lestienne. Ze sierde bovendien met haar wulpse lijf de cover van het Vlaamse P-magazine. Daarin doet ze spannende uitspraken, zoals: ,,Seks voor de wedstrijd? Waarom niet? Een goeie portie seks voor het werk is toch net hetzelfde? Ik heb tot nog toe geen verschil gemerkt in zijn prestaties op de grasmat, maar misschien moet ik dat wat meer in de gaten houden.”

Ze vervolgt: ,,Voor mij werkt een pittige film wel altijd: als ze op tv in actie schieten, dan krijg ik zelf ook ongelooflijk veel zin. Of muziek. Als er een echte seksplaat op de radio draait en ik ben op dat moment bij Maxime, dan mag je er zeker van zijn dat het een stevige nacht wordt.”

Kiara Vanlerberghe vriendin Maxime Lestienne

Dat de twee er een actief bestaan tussen de lakens op na houden wordt wel geillustreerd door een anekdote uit zijn periode bij Jong België. ,,Daags voor het belangrijke EK-kwalificatieduel met Italië verblijven de Jonge Duivels in een hotel bij het nationale trainingscomplex in Tubeke. Als de technische staf om 23.00 uur tijdens een routinecheck arriveert bij de kamer van Lestienne en zijn kamergenoot Thorgan Hazard, ligt alleen laatstgenoemde in zijn bed. Wat blijkt? Lestienne heeft geregeld dat zijn vriendinnetje in hetzelfde hotel slaapt en sluipt ’s avonds naar haar kamer toe. Daar verliest het duo de tijd op de een of andere manier uit het oog, waardoor de aanvaller niet op de afgesproken tijd terug is op zijn eigen kamer. Lestienne betuigt spijt – hij kan ook moeilijk anders – maar wordt door de Belgische voetbalbond voor een half jaar geschorst voor alle activiteiten met de vertegenwoordigende elftallen”, schreef Voetbal International over het libido van de vleugelspits.

Niettemin benadrukt de West-Vlaamse dat de carrière van Maxime, door insiders ook wel omschreven als een moeilijk karakter, voor alles gaat: ,,Bij een voetballer moet echt alles wijken voor het voetbal. Ik heb daar respect voor en steun Maxime er ook volledig in. Want uiteindelijk is het zijn toekomst waar hij aan werkt.” Vanlerberghe is – je verwacht het niet – zelf model: ,,Ik probeer niet afhankelijk te zijn van hem, integendeel. Ik probeer zo veel mogelijk mijn eigen leven, inclusief modellenwerk, te leiden naast dat van hem.”