Spelersvrouw.nl

Om deze reden zijn Dele Alli en Ruby Mae uit elkaar

Om deze reden zijn Dele Alli en Ruby Mae uit elkaar

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 21 januari 2023

Dele Alli en de prachtige Ruby Mae hadden jaren een relatie. De knappe Ruby Mae was namelijk de jeugdliefde van Dele Alli. Het stel ging begin 2021 uit elkaar. De reden was wel heel opmerkelijk. De aanvallende middenvelder van Engeland zal Ruby geen aandacht geven, omdat hij verslaafd was aan videogame Fortnite. Ruby Mae is de ex-vriendin van Dele Alli.

Wauw! Dit is de nieuwe vriendin van Dele Alli
© Instagram

Inhoudsopgave

Wauw! Dit is de nieuwe vriendin van Dele Alli

Cindy Kimberly is de nieuwe vriendin van Dele Alli. Ze is zeker geen onbekende in het Verenigd Koninkrijk. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 7 miljoen volgers. Ze werd bekend door Justin Bieber. De wereldster deelde een foto op Instagram met de woorden ”wie is dit?”. Enkele maanden later hadden ze een relatie. Nadat haar relatie met Bieber op de klippen liep, kreeg ze een relatie met Lewis Hamilton.

De nieuwe vriend van Ruby Mae
© Instagram

De nieuwe vriend van Ruby Mae

Toen haar relatie met de voetballer nog maar enkele maanden uit was, had ze alweer een nieuwe vriend. Haar nieuwe vriend is een stuk ouder dan Dele. Ruby Mae heeft op dit moment een relatie met topondernemer Adam Gabriel. De Engelse ondernemer bezit meerdere horecazaken in hartje Londen. De knappe Ruby lijkt een voorkeur te hebben voor rijke mannen, ze heeft de mannen voor het uitkiezen door haar uiterlijk.

Foto’s © Instagram