Spelersvrouw.nl

Dit is de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn

Steven Bergwijn vriendin

Sem Smit is de nieuwe vriendin van Ajax-spelers Steven Bergwijn. Eerder had hij een relatie met Chloé Jay, zij hadden een relatie vanaf 2015 tot 2020. Chloé Jay en Steven Bergwijn hebben samen een kind genaamd Saint Stevie Isai. Toen zij erachter kwam dan hij ook een kind kreeg met Sem Smit, heeft ze de relatie verbroken.

Sem Smit is dus de nieuwe vriendin van Steven Bergwijn.

Inhoudsopgave

Alles over Sem Smit

Sem Smit is de prachtige vriendin van Steven Bergwijn. Zij heeft samen met Steven een zoon genaamd Ayden. Tijdens het WK van 2022 supporte ze haar vriend. Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, AnneKee Molenaar, is vriendin Matthijs de Ligt en Rike Nooitgedagt de, vriendin van Virgil van Dijk waren er ook.

Sem is 27 jaar oud en komt uit het prachtige Noord-Brabant, ze werkt op dit moment als nagelstyliste.  De blondine van Steven ziet er fantastisch uit.

Alles over Steven Bergwijn

Steven begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van ASC Waterwijk Jeugd. Op 1 juli 2005 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Hier speelde hij 6 jaar. In 2011 maakte hij de overstap naar PSV.

Bij de club uit Eindhoven brak hij definitief door. Steven, is geboren op 8 oktober 1997. Naast de Nederlandse nationaliteit, draagt hij de Surinaamse nationaliteit. Zoals jullie weten, komt Steven, uit voor Oranje.

Foto’s: © Instagram