Spelersvrouw.nl

Wie is de vrouw van Yassin Ayoub?

Vrouw Yassin Ayoub

Yassin Ayoub is al jarenlang gelukkig in de liefde, alleen de grote vraag is: Wie is de vrouw van Yassin Ayoub? De voetballer is er tot op heden goed in geslaagd om de identiteit van zijn vrouw verborgen te houden. Wat we echter wel weten, is dat Yassin Ayoub de trotse vader is van twee kinderen.

Inhoudsopgave

Vrouw Yassin Ayoub

Wie de vrouw is van Yassin Ayoub, is onduidelijk. Toch spreekt Yassin regelmatig over haar als hij interviews aflegt. Zo blijkt Yassin samen te zijn met een dame van Marokkaanse afkomst. De twee hebben elkaar leren kennen in Amsterdam en hun broers kenden elkaar al langer. Met voetbal heeft ze niet veel, maar haar man Ayoub volgt ze in alles. “Misschien dat ze ooit een EK of WK heeft gezien met haar broers. Als ik Barça wil zien zegt ze: ‘ga maar op die andere tv kijken’. Het is soms kiezen of delen hè, haha.”

“Vrouwen doen heel veel voor de man. Neem de bevalling. Echt respect. Dat is echt heel wat anders dan negentig minuten voetballen. Ik ben erg trots op haar. Ik heb haar in het huis van haar broer ten huwelijk gevraagd. Vanuit mijn hart. Een heel mooi moment. Je ziet het… Ik raak er stil van…”, keek Yassin vol trots terug op het moment in een interview met ELF Voetbal.

Yassin Ayoub en Fortnite

Yassin Ayoub sprak zich onlangs ook uit over zijn Fortnite-verslaving. Zodra zijn kinderen op bed liggen, gaat Ayoub gamen. “Maar áls ik eenmaal bezig ben, speel ik wel het ene potje na het andere. Ik kan makkelijk drie uur bezig zijn. Ha, niet zo leuk voor mijn vrouw, want ik ben best wel een beetje verslaafd, hoor”, vertelde hij onlangs aan het Algemeen Dagblad.

Beelden van de voetballer gingen maart 2018 dan ook de wereld rond toen hij ervoor koos om een goal in het shirt van FC Utrecht te vieren met het bekende Fortnite-dansje waarbij je met je vingers een L maakt.