Spelersvrouw.nl

Polly Parsons, vriendin van Thomas Vermaelen

Polly Parsons vriendin van Thomas Vermaelen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 mei 2016

Laatst Ge├╝pdatet: 19 juni 2023

Een WAG van de buitencategorie. Thomas Vermaelen mag in zijn handjes knijpen met vriendin Polly Parsons, met wie hij sinds 2012 een relatie heeft.

De Britse Polly, geboren in Bristol, is vooral lekker, heel lekker. Ze is niet voor niets lingeriemodel en heeft van moeder natuur een prachtig lijf gekregen. En dat toont ze maar wat graag, liefst schaarsgekleed. Ze werd door FHM al uitgeroepen tot de mooiste spelersvrouw ter wereld. Maar Polly Parsons kan meer: ze is ook presentatrice voor de BBC en acteert daarnaast ook nog eens. Een meid met kwaliteiten!

Daarnaast schonk ze in 2013 het leven aan Raff Vermaelen, de liefdesbaby van de voetballer en het Britse model. Het stel zou elkaar ontmoet hebben op een feestje van Robin van Persie. Parsons had even daarvoor gebroken met Sid Owen uit de Britse serie Eastenders, waarmee ze zes jaar lang samen was geweest. In Spanje werd opgewonden gereageerd toen FC Barcelona Thomas Vermaelen aantrok omdat hij daardoor ook een ware schoonheidsattractie met zich meenam in zijn kielzog.

Vriendin van Thomas Vermaelen: Polly Parsons

De Spaanse media vulden al vele pagina’s met gossip en wulpse plaatjes van Polly Parsons. Ook Vermaelen heeft al een serieuze relatie achter de rug. Zijn vriendin luisterde eerder naar de naam Aimee van Ommen. Het Nederlandse model was enkele jaren samen met de mandekker en volgde hem zelfs toen hij Ajax voor Arsenal verruilde, maar in Engeland liep hun relatie op de klippen. Boze tongen beweren zelfs dat de ontmoeting met Polly Parsons daar mee te maken had.

Aimee van Ommen is op haar beurt weer een boezemvriendin van Charlotte Sophie Zenden-Heitinga, de vrouw van John Heitinga. Samen lanceerden ze in 2016 nog een sieradenlijn.

Afijn, we kunnen wel stellen dat Thomas Vermaelen het uitstekend voor elkaar heeft op liefdesgebied. Hij mag dan nog weinig hebben gespeeld in Camp Nou, zijn score buiten het veld zal veel vergoeden. En met een beetje geluk kunnen we tijdens het EK ook genieten van fraaie plaatjes van Polly Parsons op de tribune.