Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Jamal Ben Saddik?

Wie is de vriendin van Jamal Ben Saddik? De Marokkaans-Belgische kickbokser, wiens bijnaam The Goliath luidt, is nog vrijgezel. Dat is een bewuste keuze. Ben Saddik wordt gezien als één van de grootste rivalen van Rico Verhoeven. Zijn andere grote rivaal is de ziekte kanker, die tot twee keer toe bij hem is vastgesteld.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Jamal Ben Saddik?

Jamal Ben Saddik is in 1990 geboren in Antwerpen, in België. Hij groeide op in een achterstandswijk aldaar, waar hij als kind zelfs slachtoffer werd van een schietincident. Ben Saddik werd daarbij in zijn linker onderbeen geraakt.

Eind 2012 volgde een volgende enorme tegenslag: Ben Saddik werd namelijk gediagnostiseerd met schildklierkanker. Hij is nog altijd niet hersteld van deze ziekte, maar bleef altijd op het allerhoogste niveau vechten dankzij zijn grenzeloze doorzettingsvermogen. Bovendien krijgt hij van zijn familie ontzettend veel steun; helaas (nog) niet van een vriendin, want die heeft Ben Saddik niet. “Ik dacht: goed, ik heb die ziekte. Maar ik was niet van plan te stoppen met de dingen die ik leuk vond”, blikte hij al eens terug met FunX.

Jamal Ben Saddik strijdt twee keer tegen kanker

In 2015 kreeg Ben Saddik te horen dat de kanker terug was gekeerd, en zelfs was uitgezaaid. Zijn familie vertelde hij er erg lang niet over. “Ik was alleen toen ik het hoorde, want mijn familie was op vakantie. Op dat moment wilde ik mijn familie er niet mee lastigvallen en had ik niemand om erover te praten.”

Jamal Ben Saddik vrijgezel

Dat Jamal Ben Saddik nog vrijgezel is, is een bewuste keuze van de Belgisch-Marokkaanse topsporter. “Ik ben nu bezig mijn doel te bereiken”, stelt hij. Toch wil hij in de toekomst maar wat graag een gezinnetje stichten. Qua eisenpakket zegt hij eerst ‘best makkelijk te zijn’, maar later somt hij nog op: “Iemand met wie ik over alles kan praten. Iemand die liefdevol is en uiteindelijk ook voor mij kan zorgen. Ja, en ze moet loyaal zijn.”