Spelersvrouw.nl

Rebeca Tavares vrouw van Fabinho

Rebeca Tavares is de vrouw van Fabinho, een Braziliaanse voetballer van Liverpool FC. Rebeca is al sinds 2013 de vriendin van Fabinho, twee jaar later bekroonden ze hun relatie al met een huwelijk.

Inhoudsopgave

Rebeca Tavares vrouw Fabinho

De brunette wordt in Engeland gezien als een echte ‘glamourvrouw‘. De vriendin van Fabinho is gek op mode en erg druk met haar uiterlijk. Verder zien we op Instagram dat Fabinho zijn vrouw Rebeca Tavares erg vaak meeneemt op exotische vakanties naar de mooiste plekjes van de wereld, al is ze gelukkig ook nog steeds met enige regelmaat ‘gewoon’ in Liverpool en op Anfield Road te vinden.

Rebeca Tavares is net als haar man Fabinho overigens in Brazilië geboren. In Corinthians, om precies te zijn. En hoewel het daar natuurlijk een stuk warmer is, was ze vorig jaar maar wat gelukkig met de verhuizing naar Engeland. “We are Reds, baby”, schreef ze na het afronden van de transfer naar Liverpool door Fabinho.

Fabinho Braziliaanse voetballer

Fabinho is in oktober 1993 geboren in het Braziliaanse Campinas. Zijn debuut als profvoetballer maakte hij namens Fluminense in zijn geboorteland, maar al in 2012 verhuisde de middenvelder naar Portugal, om voor Rio Ave te spelen.

Die club verhuurde hem aan achtereenvolgend Real Madrid Castilla en AS Monaco, tot laatstgenoemde hem in 2015 ook permanent overnam van Rio Ave. In Monaco brak Fabinho, met Rebeca Tavares inmiddels als zijn vrouw aan zijn zijde, helemaal door in het topvoetbal.

De vriendinnen van Rebeca Tavares

Larissa Pereira, de vrouw van Roberto Firmino en Natalia Loewe, de vrouw van Alisson Becker zijn goede vriendinnen van Rebeca Tavares. Hun mannen hebben één ding gemeen; ze komen allemaal uit Brazilië. Larissa, Natalia en Rebeca keken samen naar het WK van 2022.

Fabinho speler Liverpool FC

Na drie topjaren in Monaco legde Liverpool FC in de zomer van 2018 maar liefst 45 miljoen euro neer voor de controleur, die inmiddels ook zeven interlands namens Brazilië achter zijn naam heeft staan.