Spelersvrouw.nl

Maria Julia Mazali vriendin van Vinicius Junior

Maria Julia Mazali is de vriendin van Vinicius Junior, zo weten de Spaanse media inmiddels zeker. De voetballer van Real Madrid heeft de relatie nog niet bevestigd, maar alles wijst er wel degelijk op.

Maria Julia Mazali vriendin Vinicius Junior

De eerste geruchten over een relatie tussen Maria Julia Mazali en Vinicius Junior verschenen doordat ze op dezelfde dag een bikini- en zwembroekfoto van zichzelf plaatsten in dezelfde badkamer.

Daarna werden ze door de roddelpers meermaals samen gespot. Ze zouden sinds december 2018 definitief een setje zijn, al komen ze er dus (nog) niet openlijk voor uit.

Maria Julia Mazali bekend van Ex on the Beach

Maria Julia Mazali is in Brazilië erg beroemd. Haar carrière als model en tv-personality kreeg een kickstart door een deelname aan De Férias Com O Ex, de Braziliaanse variant van Ex on the Beach.

De beeldschone brunette heeft inmiddels al bijna een half miljoen volgers op Instagram, al kan ze daarmee nog lang niet tippen aan het aantal van haar vermeende vriend Vinicius Junior: hij heeft bijna 8 miljoen volgers op het sociale medium.

Vinicius Junior voetballer Real Madrid

Vinicius Junior is in 2000 geboren in het Braziliaanse Sao Gonçalo. Hij brak al op zeer jonge leeftijd door in het profvoetbal in zijn geboorteland, en maakte in juli 2018 voor maar liefst 45 miljoen euro de overstap naar topclub Real Madrid.

Het ‘toeval’ wil dat zijn beoogde vriendin Maria Julia Mazali ook met enige regelmaat in de Spaanse hoofdstad te vinden is, al verblijft ze in verband met haar eigen carrière het gros van de tijd nog wel in Brazilië. Misschien verhuist ze binnenkort wel definitief naar Madrid om meer met haar vriend Vinicius Junior samen te kunnen zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oi nenezinhos 🙃

Een bericht gedeeld door maria júlia (@majumazalli) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

aaah Rio, cê nem sabe o tanto que eu gosto de você ☀️💙

Een bericht gedeeld door maria júlia (@majumazalli) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🤟🏾😜 @gagamilanoworld

Een bericht gedeeld door Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@viniciusjunior) op