Spelersvrouw.nl

Maria Julia Mazali vriendin van Vinicius Junior

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 september 2019

Laatst Geüpdatet: 11 december 2022

Maria Julia Mazali is de vriendin van Vinicius Junior, zo weten de Spaanse media inmiddels zeker. De voetballer van Real Madrid heeft de relatie nog niet bevestigd, maar alles wijst er wel degelijk op.

Inhoudsopgave

Maria Julia Mazali vriendin Vinicius Junior

De eerste geruchten over een relatie tussen Maria Julia Mazali en Vinicius Junior verschenen doordat ze op dezelfde dag een bikini- en zwembroek foto van zichzelf plaatsen in dezelfde badkamer.

Daarna werden ze door de roddelpers meermaals samen gespot. Ze zouden sinds december 2018 definitief een setje zijn, al komen ze er dus (nog) niet openlijk voor uit.

Maria Julia Mazali bekend van Ex on the Beach

Maria Julia Mazali is in Brazilië erg beroemd. Haar carrière als model en tv-personality kreeg een kickstart door een deelname aan De Férias Com O Ex, de Braziliaanse variant van Ex on the Beach.

De beeldschone brunette heeft inmiddels al bijna een half miljoen volgers op Instagram, al kan ze daarmee nog lang niet tippen aan het aantal van haar vermeende vriend Vinicius Junior: hij heeft bijna 8 miljoen volgers op het sociale medium.

Vinicius Junior voetballer Real Madrid

Vinicius Junior is in 2000 geboren in het Braziliaanse Sao Gonçalo. Hij brak al op zeer jonge leeftijd door in het profvoetbal in zijn geboorteland, en maakte in juli 2018 voor maar liefst 45 miljoen euro de overstap naar topclub Real Madrid. Hij brak definitief door onder trainer Zinedine Zidane.

Inmiddels vormt hij met Rodrygo, Karim Benzema en Marco Asensio de aanval bij het ‘grote’ Real Madrid.

Het ’toeval’ wil dat zijn beoogde vriendin Maria Julia Mazali ook met enige regelmaat in de Spaanse hoofdstad te vinden is, al verblijft ze in verband met haar eigen carrière het gros van de tijd nog wel in Brazilië. Misschien verhuist ze binnenkort wel definitief naar Madrid om meer met haar vriend Vinicius Junior samen te kunnen zijn.

Hieronder vind je nog meer foto’s van de prachtige vriendin van Vinicius Junior. Je kan haar ook volgen op Instagram.