Spelersvrouw.nl

Wauw! Estavana Polman is de vriendin van Rafael van der Vaart

Estavana Poolman is de vriendin van Rafael van der Vaart

Estavana Polman is de knappe vriendin van Rafael van der Vaart. Het stel is sinds februari 2016 aan het daten. Estavan, trok al snel bij de oud-voetballer in. Rafael, voetbalde toen nog bij Sevilla.  De vriendin van Rafael is handbalster van beroep. 

In het dagelijks leven handbalt ze voor Rapid București, dat is één van de beste clubs uit Roemenië. In 2017 kregen ze hun enige dochter; Jesslynn van der Vaart. De oud-voetballer heeft nog een kind uit een ander huwelijk; Damián Rafael van der Vaart kreeg hij samen met zijn ex-vrouw Sylvie Meis. Hij is geboren op 28 mei 2006.

Rafael van der Vaart oud-profvoetballer en analist 
© Instagram @rafaelvdvaart

Inhoudsopgave

Rafael van der Vaart oud-profvoetballer en analist 

Na een indrukwekkende carrière bij onder meer Real Madrid, Hamburger SV en Ajax, is Rafael te zien als analist. Hij is regelmatig te zien op NPO1 aan de tafel van Sjoerd van Ramshorst

Rafael, is geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk. Hier is Jade Anna ook geboren. Hij begon zijn carrière bij de amateurs van  BVV De Kennemers. Op 1 juli 1993 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Ajax. Voor de club uit Amsterdam speelde de vriend van Estavana Polman 156 wedstrijden, hierin scoorde de aanvallende middenvelder 156 doelpunten.

Op 1 juli maakte hij de overstap naar het Duitse Hamburger SV. 4 augustus 2008 was zeker één van de beste dagen in zijn leven, de Nederlander maakte de overstap naar Real Madrid. 

Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder en Arjen Robben voetbalde toen ook bij de club uit de Spaanse hoofdstad.

Estavana Polman is handbalster 
© Instagram @estavana

Estavana Polman is handbalster 

Estavana, handbalt al sinds 2005 uit in de Eredivisie bij AAC 1899.  Hiervoor speelde de vriendin van Rafael van der Vaart bij UDI 1896, een handbalclub uit haar geboorteplaats Arnhem. In 2011 brak ze definitief door, ze werd namelijk tweede met Jong Oranje bij de Europees Kampioenschap. Dat zelfde jaar maakte ze haar droomtransfer naar SønderjyskE Håndbold.

Na deze club volgde club als Team Esbjerg, Nykøbing Falster en haar huidige club Rapid București.

Estavana is goed bevriend met Tess Wester. Naast dat ze veel bezig is met handbal, is ze ook druk met social media. Op haar Instagram-account heeft ze namelijk 281.000 volgers. 

De ex-vriendinnen van Rafael van der Vaart
© Instagram @sylviemeis

De ex-vriendinnen van Rafael van der Vaart

Rafael, heeft er een rumoerig liefdesleven op zitten. Hij was namelijk eerder samen Sylvie Meis, Sabia Engizek en Nikkie Plessen. Sabia, was ook samen met Khalid Boulahrouz. Ondanks dat Sylvie de beste vriendin was van Sabia, kreeg ze een relatie met Rafael. Zij zei dat ze ‘in verwachting’ was van een kind. Dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

Sabia Engizek is de ex-vriendin van van der Vaart
© Instagram @sabia_boulahrouz

Sabia Engizek

Sabia Engizek is de ex-vriendin van Rafael van der Vaart, het stel had in 2012 een kortstondige relatie. Tot 2011 was zij de beste vriendin van Sylvie Meis. Toen zij er met Rafael vandoor ging, was de vriendschap snel over. De prachtige Sabia werkte op 17-jarige leeftijd al in een nachtclub als stripper. Op deze leeftijd kreeg ze ook een kind. Wie de vader is, is niet helemaal duidelijk. 

Sylvie Meis, ex-vrouw van Rafael van der Vaart
© Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis

Sylvie Meis is de knappe ex-vrouw van Rafael van der Vaart, het stel kreeg in 2003 een relatie. Rafael en Sylvie trouwde op 10 juni 2005 in het geboortedorp van Rafael; Heemskerk. Op 4 december 2013 zijn ze officieel gescheiden. Het gerucht gaat dat Sylvie het ook gedaan heeft met topvoetballer Zlatan Ibrahimović

Nikkie Plessen
© Instagram @nikkie_official

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, zal volgens verschillende bronnen het gedaan hebben met de oud-prof. Ondanks zij al sinds 2003 samen is met Ruben Bontekoe. Nikkie Plessen was een vermeende flirt van Rafael van der Vaart.