Spelersvrouw.nl

Natalia Loewe vrouw van Alisson Becker

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 5 september 2019

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Natalia Loewe is de vrouw van Alisson Becker, een Braziliaanse doelman van Liverpool FC. Ze zijn sinds 2012 officieel een setje toen Natalia de vriendin werd van Alisson Becker en bekroonden dat drie jaar later al met het huwelijk. In 2018 werden Alisson en zijn vrouw Natalia voor het eerst ouders, met de komst van dochtertje Helena.

Inhoudsopgave

Natalia Loewe al lange tijd vriendin Alisson Becker

Natalia is in de loop der jaren uitgegroeid tot een razend populaire spelersvrouw. Zo heeft ze op Instagram al meer dan 210.000 volgers, al kan ze natuurlijk nog niet tippen aan de 5,5 miljoen (!) van haar man Alisson Becker.

Wat Natalia mede zo populair heeft gemaakt, is dat ze niet een ’typische WAG’ is geworden nadat ze Alisson, die destijds nog voor Internacional in Brazilië keepte, leerde kennen. De brunette rondde namelijk een opleiding tot gekwalificeerde dokter af.

©Instagram: @nataliabecker

Alisson Becker dolblij met zijn mooie én slimme vrouw Natalia Loewe

Alisson zei daarover in de Engelse media: “Mijn vrouw Natalia heeft Brazilië vijf maanden na haar afstuderen verlaten om weer met mij te kunnen zijn (in Rome, red.). Dat betekende veel voor me. Ik geniet ervan dat ze me altijd onvoorwaardelijk steunt, zelfs toen ze zelf nog op de universiteit studeerde.”

Naast afgestudeerd dokter is Natalia Loewe ook nog eens ambassadeur namens de World Health Organisation. Beauty, brains én een groot hart, dus.

Alisson Becker doelman Liverpool FC

Alisson Becker liet zijn vrouw Natalia Loewes en Brazilië in 2016 achter zich, toen hij voor zijn kans ging bij AS Roma, in Italië. Het bleek een gouden zet, want binnen twee jaar groeide hij uit tot één van de beste doelmannen van de wereld.

Beloning was een recordtransfer naar Liverpool FC: de Engelsen betaalden meer dan 62 miljoen euro voor Alisson, die daarmee de duurste goalie van het moment werd.

Toch bleek Alisson elke cent waard, want onder toeziend oog van een apetrotse vrouw Natalia Loewe en natuurlijk van dochtertje Helena pakte Liverpool mede dankzij Alisson de Champions League-trofee in het seizoen 2018/2019. Grande Alisson e Natalia