Spelersvrouw.nl

Rachelle Reijnders en Jacqueline, ex-vriendinnen van Vincent Janssen

Jacqueline Joseph vriendin van Vincent Janssen

Royal Antwerp-spits Vincent Janssen beleeft niet de meest succesvolle jaren op liefdesgebied. In 2016 had hij enkele maanden een relatie met Rachelle Reijnders. De aanvaller had eerder een relatie met Jacqueline en doorliep de jeugdopleidingen van TOP Oss, NEC en Feyenoord.

,,Eindelijk 20, geniet van je laatste verjaardag zonder mij, want bij de volgende 60 ben ik erbij!”, schreef de aanvaller bij een foto van het koppel in november 2014. Het liep allemaal anders. Zijn toenmalige vriendin Jacqueline werd 20 jaar oud. Zijn ex-vriendin studeert Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Tegenwoordig werkt ze als secretaresse. Ze heeft een hondje genaamd Nanou. Op haar Facebook-account stonden verschillende zoete plaatjes waarop ze samen met haar vriend Vincent Janssen staat.

In juni 2014 ging het koppel op vakantie naar Rhodos. Een jaar eerder, op 17 juni 2013, kregen ze officieel verkering. Ze beloofde al haar vriend te zullen volgen als een transfer daarom vraagt: ,,Daar hebben we het al over gehad. Ze gaat gelukkig met me mee als we moeten verhuizen”, zei hij in VI. Naar verluidt zou de relatie echter medio 2015 zijn gestrand.

Jacqueline Joseph vriendin Vincent Janssen

Lang bleef Janssen geen vrijgezel. In het voorjaar van 2016 doken plaatjes op van de spits samen met een mooie brunette met azuurblauwe ogen: Rachelle Reijnders. Ze combineert een ondeugende glimlach met een prachtig figuur. Vincent Janssen’s vriendin Rachelle Reijnders studeert ‘Health & Society’ aan de universiteit van Wageningen. Maar opvallender is haar bijbaan: toezichthouder in Ouwehands dierentuin. Eerder was ze activiteitenbegeleidster en postbezorger. Rachelle moet eigenlijk nog tot 2017 studeren, maar het is de vraag of ze die studie zal afmaken. Een buitenlandse transfer lonkte voor Vincent Janssen en kwam er ook met de overstap naar Tottenham Hotspur. De relatie met Rachelle Reijnders hield echter geen stand. Het koppel, beide afkomstig uit Oss, ging in het najaar uit elkaar. Janssen verloor met Rachelle niet zomaar een vriendinnetje, maar de regerend Miss Nederland. In december 2016 deed Reijnders zelfs mee aan de Miss Universe verkiezing: ,,Er waren heel wat eisen en ik heb het helemaal gefikst”, zegt Rachelle in De Telegraaf. ”Drie jaar geleden deed ik al eens mee aan Miss Nederland, maar daarna heb ik me weer gefocust op mijn studie. Voor de Nederlandse Miss World-verkiezing ben ik gevraagd. Het was best onverwachts, want pas de avond voor de selectiedag werd ik uitgenodigd voor de casting. Ik had nog geen avondjurk en bikini en had graag nog even naar de kapper gewild. Ik heb het allemaal op me af laten komen en het is uiteindelijk goed gekomen.”

Janssen doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van TOP Oss, NEC en Feyenoord, waar hij echter te licht werd bevonden. Via Almere City, waar hij ook een plek bij Jong Oranje afdwong, kwam hij bij AZ. De spits uit Heesch is de zoon van voormalig topzwemster Annemarie Verstappen. ,,Bij TOP en NEC waren er jongens die weleens een training lieten schieten, of tijdens de voorbereiding op een nieuw seizoen nog even op vakantie waren. Dat gebeurde bij ons dus echt niet. Of als ik met vriendjes aan het spelen was en niet wilde trainen, was het altijd mijn moeder die kwam zeggen: “Kom Vincent, omkleden”. Al kwam dat niet zo gek vaak voor. Ze is erg belangrijk voor me geweest. Net als mijn vader trouwens, hij reist me nog steeds iedere week achterna. Mijn moeder kan er vanwege haar werk als oppasmoeder niet elke week bij zijn.”

Janssen verloor veertien jaar geleden broertje Jan aan leukemie. ,,Op kerstkaarten die we versturen staat zijn naam, op familiefoto’s staat altijd een foto van hem. Jan is nog steeds een onderdeel van onze familie. Dat verandert niet.”