Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Lineth Beerensteyn?

Wie is de vriendin van Lineth Beerensteyn.v1

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 10 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juli 2023

Lineth Beerensteyn, is een speelster van onze Oranje Leeuwinnen. Hoewel het goed gaat met haar carrière, gaat het minder goed met haar liefdesleven. Lineth Beerensteyn, heeft nog geen vriendin, ze is dus nog vrijgezel. 

Inhoudsopgave

Vrijgezelle Lineth heeft het leuk met teamgenoten 

Oranje Leeuwin Lineth Beerensteyn is nog vrijgezel, desondanks heeft ze het wel leuk met haar teamgenoten bij Juventus. Ze gaan met meerdere speelsters regelmatig uit eten. Helaas, zijn deze dames geen relatiemateriaal voor haar.

Speelster Juventus

Lineth, speelt sinds de zomer van 2022 bij Juventus. Hiervoor speelde ze 5 jaar bij het grote Bayern München. Bij de mannen van Bayern speelt Matthijs de Ligt. Ongetwijfeld zullen ze elkaar regelmatig tegen zijn gekomen. De centrale verdediger is verloofd met zijn prachtige vriendin.

Oranje Leeuwin

De spits van de Oranje Leeuwinnen speelde tot nu toe 91 interlands. Ze maakte 25 doelpunten en startte 46 keer in de basis. In de voorhoede heeft ze concurrentie van Lieke Martens die ondanks getrouwd is en van topschutter Vivianne Miedema

Haar moeders is ondanks overleden

In 2022 is de moeder van Lineth op veelste jonge leeftijd overleden. Hier heeft de aanvaller het nog altijd lastig mee. We wensen Lineth veel sterkte en alle succes in de liefde.

Waar komt Lineth Beerensteyn oorspronkelijk vandaan?

Lineth, is geboren in Den Haag.

Is ze actief op Instagram?

Ja, Lineth is actief op Instagram. Ze heeft ruim 48.000 volgers.