Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Sam Beukema?

vriendin Sam Beukema

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 april 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Wie is de vriendin van Sam Beukema? De centrale verdediger die hard aan de weg timmert in het voetbal en een transfer van Keuken Kampioen Divisie-ploeg Go Ahead Eagles naar Eredivisie-club AZ verdiende, is single.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Sam Beukema?

Sam Beukema lijkt single te zijn, óf hij houdt zijn vriendin natuurlijk geheim, dat is een andere mogelijkheid. Op zijn pagina op Instagram zien we alleen maar kiekjes van de stopper. Soms komt er wel een vrouw langs, maar dat is de moeder van de verdediger. Die speelt een belangrijke rol in zijn leven, want toen Beukema uitgeroepen werd tot beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie, werd de prijs daarvoor door haar uitgereikt.

Op Instagram schreef de verdediger: “Heel trots en bijzonder moment om de eerste verdediger óóit te zijn die de prijs Beste Speler van de derde periode wint! Uitgereikt door mijn steun & toeverlaat: mama!” Ook kunnen we zien dat een eventuele toekomstige vriendin sowieso aan één eis moet voldoen: ze moet houden van loungen bij het zwembad en op het strand, want daar is Beukema best vaak te vinden.

Sam Beukema verdediger AZ

Sam Beukema deed het geweldig bij Go Ahead Eagles, maar in maart 2021 stond AZ voor hem op de stoep. Ondanks zijn contract in Deventer, dat nog twee jaar doorliep, koos de verdediger voor een verhuizing naar Alkmaar. Op de officiële website van de Eagles legde hij uit: “Uiteraard verlaat je de club van je stad niet zomaar. Maar als een mooie topclub als AZ zich meldt is dat een kans die je niet laat lopen. Ik ben blij en trots dat ik deze mooie stap kan gaan zetten, en ben iedereen die me de afgelopen jaren geholpen heeft in mijn ontwikkeling erg dankbaar.”

Sam Beukema dj in de kleedkamer

Het valt te hopen dat ze in de kleedkamer van het AFAS Stadion een goede muziekinstallatie hebben, want bij Go Ahead was Beukema dj! “Ik luister veel muziek ja”, vertelde hij aan de Deventer Post. “In de kleedkamer eis ik bijna altijd de muziekbox op en gooi ik mijn eigen muziek erin. Ik zorg er wel altijd voor dat ik iedereen te vriend houd met de muziek. Zo kan ik Nederlandse hiphop draaien, maar van nummers van André Hazes kan ik ook genieten.”