Spelersvrouw.nl

Rossana Lima en Angela van Hulten, vrouwen van Patrick Kluivert

Angela van Hulten vriendin Patrick Kluivert met hond

Rossana Lima en Angela van Hulten zijn de vrouwen van Patrick Kluivert. Zijn voetbalcarrière mag dan over zijn en zijn trainersloopbaan nog niet echt op de rit, Patrick Kluivert blijft met regelmaat opduiken in het voetbalwereldje. Vaak ook vergezeld door zijn vrouw Rossana Lima. Eerder was Kluivert een stel met Angela van Hulten, die later een relatie kreeg met crimineel Danny K.

Inhoudsopgave

Angela van Hulten ex-vrouw Patrick Kluivert

Angela van Hulten is de ex-vrouw van Patrick Kluivert. In 2000 stapte Kluivert in het huwelijksbootje met de blonde Angela. Ze gedraagt zich als een echte voetbalvrouw en wordt winkelend gespot met Truus van Gaal en bezoekt modeshows met Estelle Cruijff. Het huwelijk klapte echter na vier jaar. Het stel kreeg wel drie kinderen: Quincy, Justin en Ruben. In 2008 trouwde Patrick Kluivert zijn nieuwe vriendin, Rossana Lima. Dat viel niet helemaal in goede aarde bij Angela, waardoor zelfs een catfight ontstond, compleet met spugen en slaan toen Patrick en Rossana de drie zoons kwamen ophalen bij de woning van Angela van Hulten.

De Telegraaf schreef destijds: „Het gebeurde in fracties van seconden”, vertelt de manager van Rossana. „Patrick herkende de vrouw en riep: ’José, STOP’. Hij herkende de moeder van Angela. Op dat moment kwam Angela met de jongens naar beneden. En ook zij mengde zich in het gevecht. Rossana is helemaal van de kaart. Vooral omdat de jongens van Patrick niet meer wisten wat ze moesten doen. Hun mama en oma waren blijkbaar boos op de nieuwe vrouw van hun vader. Maar ze wisten eigenlijk niet waarom. Dat is nogal verwarrend.”

Rossana Lima vrouw Patrick Kluivert

Rossana Lima is sinds 2008 de vrouw van Patrick Kluivert. Voordat ze samen was met de oud-voetballer had ze al twee kinderen uit een eerdere relatie: dochter Demi en zoon Nino. Samen kregen Rossana en Patrick zoontje Shane. In 2014 trouwde Kluivert nogmaals met Rossana Lima. Dat deden ze in Las Vegas als teken van hun verbondenheid en als reactie op de lymfeklierkanker die eerder bij Rossana was vastgesteld. En terwijl de oud-voetballer en zijn nieuwe vrouw hun zorgen hebben over de ziekte, waar nog zeker tot 2016 behandelingen voor nodig zijn, heeft Angela van Hulten andere sores. Zij werd, samen met haar vriend Danny K. onlangs aangehouden door de politie in verband met een groot recherche-onderzoek naar criminele activiteiten.

1 comment