Spelersvrouw.nl

Joy Beune vriendin van Kjeld Nuis

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 december 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Joy Beune is de vriendin van Kjeld Nuis, een Nederlandse langebaanschaatser met een specialisatie op de korte en middellange afstanden. Joy is zelf ook actief in de top van het schaatsen.

Joy Beune vriendin Kjeld Nuis

Joy Beurne is in 1999 geboren in Borne. Als junior won ze al veel prijzen in het schaatsen, en dat werd na een overstap naar topploeg Team LottoNL-Jumbo in april 2018 alleen nog maar beter. De blondine tekende er voor twee jaar. Vooral op het NK Allround sleepte ze veel medailles binnen.

Vriend Kjeld Nuis moest daarentegen het NK dit jaar juist missen door een flinke griep. “Een kerst in het hotel voor mij, maar een kerst op de bank voor jou”, schrijft een treurende Joy onder een zoet Instagram-kiekje van hen samen, waarmee de relatie – in december 2019 – gelijk definitief bevestigd werd.

©Instagram

Machtsovername gemist door griep

“Ik heb niet het voorseizoen gehad dat ik had gehoopt. Geen wereldbekers geschaatst. Erg klote kan ik wel zeggen. Maar knop om en door, want aanstaand weekend zijn er weer nieuwe tickets te bemachtigen.”

“Erg spannend, maar onwijs veel zin in! Ik ga er voor knokken, maar helaas heb jij je moeten afmelden, wat voor jou een pijnlijke beslissing was.” “Al denk ik dat het alleen maar de juiste keuze is, want gezondheid gaat voor! Snel weer beter worden! Jij bent onmisbaar de rest van het seizoen”, schreef Joy tot slot. Gelukkig heeft Kjeld met de schouder van Joy Beune nu dus een plek om uit te huilen. Wat een knap koppel! Beune had eerder een relatie met collega-schaatser Thomas Geerdinck, maar dat strandde.

Kjeld Nuis vriend van Joy Beune

Over gestrande relaties weet haar nieuwe vriend Kjeld Nuis ook alles. Hij had lange tijd een relatie met Jill Lauren de Robles. Vijf jaar lang waren ze samen en ze kregen ook een zoontje Jax. Vrij plotseling werd de relatie verbroken en een jaar later bleek Joy Beune de nieuwe vriendin van Nuis te zijn. Het is wel de vraag hoe lang het nog gaat duren voor de Olympisch kampioen opeens de vriend is van Joy Beune. Nuis staat nog wel aan de schaatstop, het lijkt erop dat Beune hem in de komende jaren zal gaan overvleugelen.