Spelersvrouw.nl

Maja Bellman vriendin van Jesper Karlsson

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 17 september 2020

Laatst Geüpdatet: 11 april 2023

Maja Bellman is de vriendin van Jesper Karlsson, een Zweedse voetballer die in de zomer van 2020 tekende bij AZ. Eerder kwam hij in zijn geboorteland al uit voor Falkenberg en Elfsborg.

Inhoudsopgave

Maja Bellman vriendin Jesper Karlsson

Maja Bellman is, zoals zoveel Scandinavische dames, een blonde beauty die erg van het strand houdt. Dat zien we ook terug op haar Instagram-pagina, waar het overloopt van kiekjes in het zand, aan de zee.

Ze is geboren in Falkenberg, waar ze vriend Jesper Karlsson dan ook ontmoette toen hij daar voor de plaatselijke voetbalclub speelde, maar heeft al veel meer van de wereld gezien: zo reisde Maja eens samen met een vriendin door Azië heen.

Jesper Karlsson speler AZ

Jesper Karlsson is in 1998 geboren in Zweden. Hij speelde lang in de jeugdopleiding van Falkenberg, tot hij in 2017 overstapte naar de nationale grootmacht Elfsborg. Na drie topjaren pikte AZ de aanvaller in de zomer van 2020 voor zo’n 2.6 miljoen euro op in Elfsborg.

Tijdens zijn presentatie in het AFAS Stadion zei Jesper Karlsson, in het bijzijn van zijn vriendin Maja Bellman, dat er ‘een droom uitkomt’ voor hem. “Het heeft lang geduurd, maar nu is het rond. Ik ben heel blij. Deze transfer betekent veel voor me, want ik droomde er als kind al van om buiten Zweden te voetballen.”

‘Droom die uitkomt’

En AZ-directeur Max Huiberts was logischerwijs ook erg blij met de krabbel van de dribbelkont. “Jesper is een creatieve speler met scorend vermogen. We zijn dan ook heel blij dat we hem voor vijf jaar hebben kunnen vastleggen. Hij heeft in Zweden bij zijn club en de nationale teams laten zien dat hij het niveau heel goed aan kan. Jesper zal de druk opvoeren bij onze huidige aanvallers. Gezonde concurrentie is altijd goed.”

De kans is groot dat de vriendin van Jesper Karlsson, Maja Bellman, mee verhuist naar Nederland. We wensen de twee dan ook veel geluk en plezier in Alkmaar en omstreken!