Spelersvrouw.nl

Rosemarie Palumbo vriendin Aziz Behich

Rosemarie Palumbo vriendin Aziz Behich

Rosemarie Palumbo is de vriendin van Aziz Behich. Rosemarie is dolgelukkig met Aziz. Overal waar hij gaat, achtervolgt ze hem en steunt ze hem in alles wat hij doet. Rosemario heeft Australië dan ook verlaten en woont tegenwoordig met haar geliefde in Turkije, waar Aziz speelt voor Kayserispor.

Inhoudsopgave

Rosemarie Palumbo vriendin Aziz Behich

Rosemarie Palumbo is de vriendin van Aziz Behich. Rosemarie staat altijd aan de zijde van Aziz Behich. Ook toen de voetballer ervoor koos om Australië te verruilen voor Nederland om bij PSV aan de slag te gaan, en hierna te verhuizen naar Turkije voor zijn club Kayserispor besloot Rosemarie haar geliefde te achtervolgen. In maart 2018 besloot Aziz Behich zijn geluk met Rosemarie te bezegelen door haar ten huwelijk te vragen. Wanneer het huwelijk op de rol staat, is niet bekend.

Wat wel duidelijk is, is dat Rosemarie haar geliefde ook tijdens het wereldkampioenschap niet is vergeten. Zij reisde af naar Rusland om haar geliefde in actie te zien. “Vandaag was het surrealistisch om te zien hoe mijn liefde uitkwam voor Australië in zijn eerste WK-wedstrijd. Je was onwerkelijk, zoals altijd. Mijn hart barst van geluk om jou je grootste droom te zien leven, schat”, schreef Rosemarie op haar social media-kanalen.

Rosemarie Palumbo verloofd Aziz Behich

Rosemarie Palumbo en Aziz Behich zijn al langere tijd dolgelukkig met elkaar. De twee leerden elkaar vier jaar geleden kennen toen ze allebei in Melbourne woonden. Het klikte al snel en zelfs een verhuizing naar Turkije heeft de band tussen de twee niet minder sterk gemaakt. Sinds maart 2018 zijn de twee ook nog eens verloofd. Aziz Behich ging voor zijn geliefde op de knieën.

“Natuurlijk zei ik ‘ja’. ‘Ja’ tegen voor altijd samen met jou zijn, ‘ja’ tegen onvoorwaardelijke liefde, elke dag, de rest van mijn leven”, schreef ze toentertijd.

Rosemarie Palumbo is te volgen via Instagram.