Spelersvrouw.nl

Penny-Lee Hartsuijker vrouw van Jan Blokhuijsen

Penny-Lee Hartsuijker is de vrouw van Jan Blokhuijsen, een Nederlandse oud-langebaanschaatser. Ze zijn sinds 2016 een setje en bezegelden de liefde twee jaar later met het huwelijk. Bovendien hebben ze samen een kindje op de wereld gezet: Jackie-Noé.

Inhoudsopgave

Penny-Lee Hartsuijker vrouw Jan Blokhuijsen

Penny-Lee Hartsuijker is geboren en getogen in Rotterdam. De blondine runt sinds 2016 het bedrijf iD Model Scouting, waarmee ze op zoek gaat naar nieuwe pareltjes voor de camera. Grote bedrijven als Vogue en Prada werkte al samen met Penny, die ook werkzaam is als model scout namens Bravo Models Tokyo.

In haar vrije tijd pakt ze graag het vliegtuig naar verre, schitterende landen. Zo genoot Penny-Lee al van de zon in onder meer Australië en Argentinië, en op de Filipijnen; vaak samen met manlief.

© Instagram

Penny-Lee Hartsuijker en Jan Blokhuijsen getrouwd

In 2016 stapten Penny-Lee Hartsuijker en Jan Blokhuijsen, twee jaar nadat ze verkering kregen, in het huwelijksbootje te stappen. Dat gebeurde in april. ”Het was een fantastisch feest”, dat vonden Jan en Penny-Lee beide. Op dit feest waren ook oud-ploeggenoten Sven kramer, Patrick Roest, Mark Tuitert en Simon Kuipers aanwezig.

Penny-Lee en Jan hebben een kindje

Daarna volgde een huwelijksreis naar Australië, en werden ze in januari 2017 voor het eerst ouders, met de geboorte van de kleine Jackie-Noé. Het gaf hem gelijk meer motivatie voor op het ijs, vertelde Jan al eens op Schaatsen.nl.

“Wat is er nou mooier om mijn vrouw en dochter samen op de tribune te hebben zitten? Ik wil gewoon heel graag dat die kleine mij ziet schaatsen en mede daardoor wil ik er nog drie jaar lang alles voor aan de kant zetten.”

© Instagram

Jan Blokhuijsen langebaanschaatser

Jan Blokhuijsen is een schaatser die zich met namen op de langebaan richt. De Olympische Winterspelen van 2014 waren voor hem zijn hoogtepunt; hij pakte er meerdere medailles. Ook op diverse wereldkampioenschappen schaatste Jan al de nodige plakken bij elkaar.

Jan is naast topsporter ook studiebol, want hij heeft een diploma op zak en is geïnteresseerd in geschiedenis.

Al zal hij logischerwijs voorlopig liever wat extra tijd besteden aan zijn kind Jackie-Noé en vrouw Penny-Lee Hartsuijker. Wat een mooi gezinnetje!