Spelersvrouw.nl

Toine van Peperstraten de vrijgezelle presentator van FOX Sports

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 21 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 18 juni 2023

Toine van Peperstraten is vrijgezel. Aan aandacht heeft hij geen gebrek, maar toch gaat de presentator van FOX Sports als vrijgezel door het leven. Al in 2010 verbrak hij de relatie met Martine Willekens.

Inhoudsopgave

Toine van Peperstraten heeft geen vriendin

Toine van Peperstraten heeft geen vriendin. Jarenlang was hij samen met Martine Willekens met wie hij twee kinderen heeft: Diederick en Katrien. “Ik woon bij mijn ex om de hoek”, vertelde de sportjournalist aan Privé. “Ik ben heel blij dat hun moeder en ik nog goed met elkaar omgaan.” Een nieuwe liefde heeft het voormalige gezicht van Studio Sport nog niet: “Ik ben vrijgezel, maar wel gewoon heel gelukkig.”

Volgens Privé zou er kort na de scheiding met Martine Willekens, met wie hij zeven jaar getrouwd was, een pikant verhaal de ronde hebben gedaan in het Hilversumse. Toine van Peperstraten zou het namelijk hebben aangelegd met zijn toenmalige regisseuse, Barbara van der Vegte. Van Peperstraten ontkent de affaire: “Barbara en ik hebben nooit iets met elkaar gehad.”

Toine van Peperstraten eerst met Martine Willekens getrouwd

Toine van Peperstraten was dus eerst met Martine Willekens getrouwd. Toch hoeven we geen medelijden met Toine te hebben voor het feit dat hij geen vriendin of vrouw heeft. De presentator verdient immers een goed salaris bij de commerciële omroepen. In een interview erkende hij dat zijn honorarium boven een ton per jaar ligt.

Van Peperstraten is zowel te zien op FOX Sports als op SBS. Eerder was hij presentator bij de NOS, waar hij na een emotionele laatste uitzending vertrok. Zijn uitbarsting van tranen werd bespot door collega’s Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. De voetbalshowhost woont tegenwoordig in Amsterdam, terwijl hij studeerde aan de Fontys Hogeschool en de Technische Universiteit in Eindhoven. In een interview stelde Van Peperstraten eens dat Duco Abspoel, eindredacteur van diverse programma’s, een grote invloed heeft gehad op zijn carrière.