Spelersvrouw.nl

Chana Kesselaar vriendin van Sven Botman

Chana Kesselaar vriendin Sven Botman

Chana Kesselaar is de vriendin van Sven Botman, voetballer van Ajax. De blondine voetbalde zelf ook: bij de amateurclub SDZ (Samenspel Doet Zegevieren).

Chana Kesselaar vriendin Sven Botman

Chana Kesselaar is geboren en getogen in onze hoofdstad Amsterdam. Ze kan dan ook niet nóg trotser zijn dat haar vriend Sven Botman onder contract staat bij het grote Ajax.

Chana studeerde op het Luzac College in hetzelfde Amsterdam, en werkt daar nu ook: als hostess bij The Harbour Club in het oosten van de stad.

Vriendin Chana houdt zelf ook van voetbal

In haar vrije tijd luistert ze graag naar hiphopmuziek, trapt ze net als vriend Sven tegen een bal, of gaat ze natuurlijk naar haar geliefde kijken op Sportcomplex De Toekomst.

Sven Botman speler Jong Ajax

Sven Botman is in januari 2000 geboren in Badhoevedorp, behoorlijk in de buurt van vriendin Chana Kesselaar dus. In 2009 maakte de bijna twee meter lange verdediger de overstap naar zijn droomclub Ajax, waar hij in 2018 zijn debuut in het profvoetbal maakte.

Botman speelde toen in de Jupiler League (tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie) mee tegen Roda JC (2-1 nederlaag). Verder speelde de linkspoot al voor diverse jeugdelftallen van Nederland, regelmatig onder toeziend oog van zijn Chana.

Hij ligt nog tot medio 2022 vast bij Ajax, dus tot die tijd kan hij lekker in Amsterdam blijven vertoeven met zijn vriendin.

Dit bericht bekijken op Instagram

New start ⚡️

Een bericht gedeeld door Sven Botman (@svenbotman_) op

Dit bericht bekijken op Instagram

⏳..

Een bericht gedeeld door Sven Botman (@svenbotman_) op