Spelersvrouw.nl

Wie is de vriendin van Royston Drenthe?

Royston Drenthe vriendin

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 augustus 2018

Laatst Geüpdatet: 14 januari 2023

Wie is de vriendin van Royston Drenthe? De voetballer heeft al meerdere kinderen bij verschillende vrouwen, maar op dit moment lijkt hij wederom vrijgezel. Het blijkt voor de Rotterdamse middenvelder tot op heden een onmogelijke klus om een dame te vinden die goed bij hem past en in voor- en tegenspoed bij hem blijft.

Inhoudsopgave

Wie is de vriendin van Royston Drenthe?

Royston is getrouwd met Daisy in de Laurenskerk in Rotterdam in februari 2022. De voetballer heeft in het verleden meerdere relaties gehad en is de trotse vader van zes kinderen. Toch wijst alles er momenteel op dat Royston Drenthe weer vrijgezel is. Toch zijn er wel wat dames die wel bij Royston Drenthe mogen aankloppen, want voor FHM500 wilde hij maar al te graag zijn top 5 mooiste vrouwen van Nederland op een rijtje zetten.

Op plek nummer 5 is Gigi Hollanders geëindigd, op vierde plek plaatste hij zijn naamgenoot Elise Drenthe. Op de derde plek is Estrella Pau geëindigd. “Ik denk, op het moment dat een vrouw sexy en toch een beetje grof kan uitstralen, dan doet dat wat met me.” Op de tweede plek vinden we Nochtli Peralta Alvarez terug. De eerste plek ging naar Joëlle Witschge, die toevallig een relatie heeft met voetballer Dave Bulthuis.

Ex-vriendinnen Royston Drenthe

Royston Drenthe heeft verschillende vriendinnen gehad. Met Marie kreeg hij twee kinderen, met Daisy kreeg hij één kind. In een recenter verleden was Royston Drenthe samen met Zahra. In totaal heeft hij inmiddels zes kinderen, maar een relatie lijkt hij niet meer te hebben.

Royston Drenthe heeft niet het idee dat vrouwen zijn carrière hebben verpest. “Dat zou echt een zwak excuus zijn. Natuurlijk zijn vrouwen afleiding geweest, maar het zou superslap zijn om te zeggen dat zij voor een keerpunt hebben gezorgd.”