Spelersvrouw.nl

De mysterieuze geliefde en vrouw van Dick Advocaat

Dieuwke Advocaat is de vrouw van Dick Advocaat, de nieuwe trainer van Feyenoord. Althans, het is zijn geliefde. Of ze getrouwd zijn is niet met zekerheid te zeggen, want Dick houdt haar volledig uit de schijnwerpers en is gesteld op haar privacy.

Inhoudsopgave

Dit is de vrouw van Dick Advocaat

De website Den Haag Centraal schreef al eens over Dieuwke Advocaat: ‘Waar van de meeste andere voetbaliconen de – frequent wisselende – gezinssamenstelling in de pers breed wordt uitgemeten, is over Advocaat’s liefdesleven verfrissend weinig bekend.’

Toch kwam Dieuwke de afgelopen maanden best vaak in het nieuws. Er werd dan namelijk weer gelachen om het feit dat ‘Dick vast niet zo heel gek meer op haar is, aangezien hij maar niet weet van ophouden en een voetbalpensioen tot aan zijn dood lijkt uit te willen stellen’.

Al drie keer kondigde De Kleine Generaal aan dat hij ‘nu écht ging kappen’, maar telkens kwam hij op die uitspraken terug. Zou het dan echt zo saai zijn, thuis bij vrouw Dieuwke Advocaat?

Dit is het huis van Dick Advocaat

Dick Advocaat woont volgens Telegraaf TV in een enorme villa in Leidschendam. Het stulpje kent een marktwaarde van zo’n drie miljoen euro en is zo’n 565 vierkante meter. In de villa zijn acht kamers – waarvan vier slaapkamers – te vinden.

Dick Advocaat trainer Feyenoord

Dick Advocaat heeft al meermaals aangegeven dat zijn vrouw niet al te blij is met de voetbalverslaving van manlief, maar in ieder geval scheelt het al een slok op een borrel dat de trainer tegenwoordig bij Feyenoord werkt, en dus niet meer in het buitenland.

Zo stond Advocaat naast bij onder meer PSV en AZ ook al eens aan het roer in Schotland bij Glasgow Rangers, en zelfs in Rusland bij Zenit Sint Petersburg. Daarbij vergeleken is Rotterdam gelukkig om de hoek!