Spelersvrouw.nl

Dit is de nieuwe vriendin van Karim Benzema

Dit is de nieuwe vriendin van Karim Benzema

Jordan Ozuna is de nieuwe vriendin van Karim Benzema. Jordan en Karim hebben sinds juni 2022 een relatie. Eerder, was Karim Benzema getrouwd met Cora Gauthier. Cora en Karim begon in 2016 met daten, trouwden, en gingen in mei 2017 alweer uit elkaar. Dat Karim Benzema een rumoerig liefdeleven lijdt, is wel duidelijk.  De Franse spits heeft affaires gehad met Rihanna en Zahia Dehar.

Inhoudsopgave

Jordan Ozuna de bloedmooie vriendin van Karim Benzema

Jordan Ozuna was al een bekend model, voordat ze een relatie kreeg met de spits van Real Madrid. Ze werkte enkele jaren als serveerster in verschillende restaurants in Amerika. In 2016 kreeg ze een nieuwe baan, ze ging werken bij een nachtclub.

Dat jaar, werd ze een ware hit op Instagram. Jordan Ozuna, heeft op haar Instagram-account meer dan 500.000 volgers. Ze deelt dagelijks foto’s, via haar story’s kunnen we haar hele leven volgen. Jordan, had een relatie met Justin Bieber, en werkte samen met Kanye West.

De nieuwe vriendin van Karim Benzema is bevriend met Ines Rau, de transgender vriendin van Kylian Mbappé.

Karim Benzema liefdesleven

Het liefdesleven van de sterspeler van Real Madrid is ‘turbulent’ te noemen. In de afgelopen jaren heeft hij al verschillende vrouwen gehad. Dit gaat meestal om andere beroemdheden. Jaren geleden ging hij vreemd met zangeres Rihanna.

Ook ging hij vreemd met modeontwerpster Zahia Dehar. Met haar ging hij vreemd toen hij getrouwd was met Cora Gauthier. Dit zal vast en zeker de reden zijn dat ze uit elkaar zijn.

De carrière van Karim Benzema 

Karim, is geboren op 19 december 1987. Veel voetbalfans denken dat hij is opgeleid door Real Madrid. Bij de club uit de Spaanse hoofdstad speelt de vriend van Jordan Ozuna al sinds 9 juli 2009. Real Madrid, betaalde toen 35 miljoen euro.  Hij begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Olympique Lyonnais. Hier speelde de Fransman vanaf 1 juli 2005.

Het liefdesleven van Karim Benzema op de voet volgen? Volg ons dan op Social Media!

Foto: © https://www.instagram.com/itsjiordynn/