Spelersvrouw.nl

Fernando Alonso en Andrea Schlager zijn uit elkaar

Fernando Alonso en Andrea Schlager zijn uit elkaar

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 22 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 22 juni 2023

F1-coureur Fernando Alonso en zijn vriendin Andrea Schlager zijn alweer uit elkaar. De 41-jarige coureur had korte tijd een relatie met F1-presentatrice Andrea Schlager. Toen ze pas net een relatie hadden, wilden ze niet dat het bekend werd. Fernando en Andrea werden meerdere keren samen in een restaurant gespot.

Nadat Fernando tijdens de F1-race van Melbourne op het podium eindigde, deelde hij de foto op zijn Instagram-account dat ze uit elkaar waren. We vonden het een leuk koppel, jammer dat ze het niet langer met elkaar volhielden.

Andrea en Fernando kunnen nog steeds goed met elkaar. Tijdens hun werk komen ze elkaar nog regelmatig tegen. Vandaar dat ze in een goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan.

Inhoudsopgave

Korte relatie

Fernando en Andrea hielden het met elkaar een half jaar vol. Toen ze hun relatie definitief bekend maakten, zagen ze elkaar veel op het ‘paddock’.

Dit seizoen doet de F1-coureur het uitstekend, hij wist al meerdere keren op het podium te eindigen, wellicht dat dit ook één van zijn valkuilen is? De 41-jarige Spanjaard is te veel bezig met zijn sport, hij kan zich niet focussen op andere dingen.

Het turbulente  liefdesleven van Fernando Alonso

Fernando Alonso heeft al heel wat vriendinnen gehad. Hij was ooit getrouwd met Raquel del Rosario, dat huwelijk hield korte tijd stand. Daarna was de Spanjaard verloofd met de bloedmooie Lara Alvarez. Tot een huwelijk kwam het echter niet, voordat ze wilden trouwen, waren ze al uit elkaar. 

Fernando hield het langste vol met Linda Morselli. Ze hadden een relatie van 5 jaar! Eind 2021 gingen ze definitief uit elkaar. Topmodel Linda Moreslli had ook een relatie met de beste Motor GP racer aller tijden: Valentino Rossi.