Spelersvrouw.nl

Inge Hegeman vrouw van Ronald Mulder

Inge Hegeman is de vrouw van Ronald Mulder, een Nederlandse langebaanschaatser en inline-skater. Zijn specialisatie ligt op de korte afstanden. De twee bezegelden in augustus 2015 hun liefde met het huwelijk.

Inhoudsopgave

Inge Hegeman vrouw Ronald Mulder

Inge Hegeman en Ronald Mulder waren toen ze in 2015 in het huwelijksbootje stapten al de nodige jaren bij elkaar. Het nieuws dat er een eerste kindje op komst was, een klein jaar later, kwam voor bekenden dan ook niet als een verrassing.

© Instagram

Inge Hegeman en Ronald Mulder hebben twee zoontjes

Uiteindelijk kwam zoontje Mees Aron Mulder in april 2016 op de wereld. Twee jaar later volgde een tweede spruit: Mees Aron verwelkomde broertje Lenn Boaz.

Inge Hegeman is zelf geboren in Lippenhuizen en woonde daarna in De Lutte. Tegenwoordig vertoeft ze samen met manlief Ronald Mulder en zoontjes Mees Aron en Lenn Boaz in Zwolle, nog altijd in Overijssel dus. Ze werkt er op de basisschool PCBO in Meppel.

Ronald Mulder schaatser en tweelingbroer Michel Mulder

Ronald Mulder is de tweelingbroer van Michel Mulder, eveneens langebaanschaatser en inline-skater. De 33-jarige Zwollenaar is bovendien net als Ronald gespecialiseerd in de korte afstanden.

Op hun eigen website valt te lezen: ‘Op skeelers verdelen Ronald en Michel al jaren de nationale titels op de sprintafstanden. Daarnaast is Ronald 7 keer Europees Kampioen. Michel werd 2 keer Europees kampioen en 2 keer Wereldkampioen skeeleren.’

‘Het sportieve hoogtepunt tot nu toe behaalden de broers tijdens de olympische spelen in Sochi waar Michel Goud won op de 500 meter en brons op de 1000 meter, en Ronald brons won op de 500 meter.’ Ongetwijfeld zal Inge Hegeman, de vrouw van Ronald Mulder, toen met onbegrensde trots op de tribunes gekeken (en gejuicht) hebben!