Spelersvrouw.nl

Nathalie van den Boogaard, vriendin van Paul Verhaegh

Nathalie van den Boogaard vriendin van Paul Verhaegh

Hij noemt zichzelf een echte gezinsman. Paul Verhaegh, één van de grootste verrassingen in de WK 2014-selectie, heeft een relatie met Nathalie van den Boogaard. Het koppel heeft twee kinderen: Mila en Fenn-Liam.

Verwacht van Paul Verhaegh geen kapsones of sterallures. De in Kronenberg (Limburg) geboren rechtsback is de degelijkheid zelve. Naar eigen zeggen is hij thuis het gelukkigst: “Ik woon met mijn vriendin en dochtertje in Augsburg, een stad van 250.000 inwoners. Voor Duitse begrippen klein, maar voor Nederlandse begrippen groot. Mijn vriendin heeft me altijd gesteund en doet dat nu ook in het buitenland. Ik ben een gezinsman. Ik ben blij dat mijn gezin bij mij in Augsburg woont. Dat geeft rust en stabiliteit. Dat is bij iedereen wellicht anders, maar ik vind het prettig om rust en stabiliteit thuis te hebben. Op een vrije dag vind ik het heerlijk om met de kleine te fietsen of naar de speeltuin te gaan. Dat is voor mij een perfecte dag. Het is hier ook lekker weer in Zuid-Duitsland, net iets beter dan in Nederland”, vertelde hij Goal.com.

Vriendin Paul Verhaegh: Nathalie van den Boogaard

Dan vraagt u zich nu ongetwijfeld af: die Paul moet wel een verdomd lekker wijf hebben wil hij zo vroom en braaf het thuisfront verheerlijken.. Wie is die Nathalie van den Boogaard eigenlijk? Nathalie is twee jaartjes ouder van Paul en komt uit Veghel. Ze is blond, ziet er best fraai uit en is nogal bezig met mode. Althans, dat was ze. Samen met manlief Paul runde ze de online modewebshop LoveYourStyle.com, maar helaas voor u: de website is ter ziele.

Naat en Paulus verkochten met name Scandinavische merken, maar daar blijkt hier toch iets minder vraag naar dan het koppel dacht. Tegenwoordig werkt Nathalie dan ook als ‘consultant’ (walgelijke functieomschrijving, menen wij) bij uitzendbureau Content, wat tegenwoordig opereert onder de naam Unique.