Spelersvrouw.nl

Fatima Moreira de Melo, vriendin van Raemon Sluiter

Fatima Moreira de Melo vriendin Raemon Sluiter

Haar lieve snoetje doet menig mannenhart sneller kloppen. Zo ook dat van Raemon Sluiter, de vriend van Fatima Moreira de Melo. De tennisser en hockeyster zijn sinds 2007 samen en wonen in Rotterdam.

Eigenlijk heeft ze alles: de looks, de guts, en het brein. Fatima, dochter van een Portugese diplomaat en vernoemd naar een bedevaartsoord, was jarenlang aanvaller van het Nederlands vrouwenhockeyteam. Ze speelde meer dan 250 wedstrijden en zwaaide in 2009 af.

Ondanks het einde van haar loopbaan als topsporter bleef de mooie blondine in de spotlights staan. Ze timmert flink aan de weg als professioneel pokeraar, waar ze behoort tot het team van onder meer Boris Becker. Ze is echter ook een veelgevraagde BN’er voor televisie. In 2012 won ze met haar slimme tactiek en innemende persoonlijkheid het programma Expeditie Robinson. Ze fungeerde eveneens als het gezicht van de Rabobank en was deskundige in het RTL programma Sport Inside, dat echter een kort leven beschoren was wegens tegenvallende kijkcijfers.

Fatima Moreira de Melo

Bovendien is de vriendin van Raemon Sluiter ook model. Haar reportage in FHM viel behoorlijk in de smaak en ook latere fotosessies mochten er wezen. Toch is Fatima veel meer dan een leuk poppetje met een betoverende glimlach. Ze studeerde na haar carrière rechten aan de Erasmus Universiteit.

De relatie tussen Fatima en Raemon blijkt bovendien aardig duurzaam. In de roddelbladen deden de afgelopen jaren wel meerdere malen geruchten de ronde dat de verkering tussen de twee op springen zou staan, maar toch zijn ze nog altijd bij elkaar. Voor Fatima Moreira de Melo haar Raemon Sluiter aan de haak sloeg, deed ze het negen jaar lang met de Canadese hockeyer Rob Short.

Sluiter is lyrisch over zijn vriendin, vertelde hij JKF: ,,Zij kijkt net als ik graag naar voetbal. Een vrouw die van voetbal houdt, da’s toch fantastisch! Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt.” Opvallend genoeg zegt hij dat de vonken in bed er niet vanaf springen: ,,Ik ben niet zo seksueel aangelegd. Ik kan me voorstellen dat mensen zich daar met een vriendin als Fatima weinig bij voor kunnen stellen, maar dat was vroeger al zo.” In 2011 gaven ze aan klaar te zijn voor een gezin.

1 comment