Spelersvrouw.nl

Gonzalo Higuain, vrouwenverslinder pur sang

De Argentijnse spits Gonzalo Higuain heeft al de nodige vriendinnen versleten. Hij wordt gezien als een echte vrouwenverslinder, waarbij hij vaker van vriendin dan van club wisselde. Zo was hij in het verleden samen met Lara Wechsler, Daniela Saurwald en Lucia Fabiani.

Higuain had sinds februari 2016 een relatie met Lara Wechsler. Ze werden voor het eerst samen gespot in Argentinië. Lara is een paar jaar jonger dan de makkelijk scorende spits en model van beroep. Ze schermt daarbij haar persoonlijk leven hermetisch af en wees verschillende televisieklussen af. Het koppel zou elkaar in Spanje hebben leren kennen, waar Lara studeert en Gonzalo voetbalde toen hij nog uitkwam voor Real Madrid. Geruchten gaan dat ze eind 2016 alweer uit elkaar waren. Niet zo verwonderlijk, gezien de geschiedenis van de Argentijnse womanizer.

Gonzalo Higuain had een relatie met Lara Wechsler, Daniela Saurwald en Lucia Fabiani

Tot eind 2015 deed de aanvaller het met Daniela Saurwald, een Duitse journaliste. Hun twee jaar durende relatie leek serieus en er werd zelfs gerept over trouwplannen. Echter, de Argentijn werd ook gelinkt aan flirts met Zaira Nara, Ailen Bechara, Micaela Vázquez, Valentina Ferrer (Miss Universe Argentinië) en Noelia Marzol.

En dan was er nog Lucia Fabiani, die al eerdere romances had met andere voetballers. Met haar beleefde hij een merkwaardige vakantie, waarbij hij gewond raakte toen hij bij het Italiaanse eiland Capri van een schip sprong. Ook hun relatie strandde, vermoedelijk omdat Higuain simpelweg maar niet verzadigd raakt van het verleiden van mooie vrouwen. In Spanje, Italië en Argentinië wemelt het van de smeuïge verhalen over escapades van de Napoli-goalgetter, die volgens de website PrimicasYa.com ook al eens een trio had met Floppy Tesouro en Claudia Ciardone, twee blonde dames in een nachtclub in Buenos Aires.

Nog een episode in het boek ‘vrouwen van Higuain’. In 2013 zou de spits samen zijn geweest met Esteban Bethlehem. In datzelfde jaar werd hij gelinkt aan Playboy-model Rocío Marengo.