Spelersvrouw.nl

Raiane Lima is de vriendin van Gabriél Jesus

Raiane Lima is de vriendin van Grabiél Jesus. Het stel is al enkele jaren samen en heeft op dit moment zelfs al een kind. Hun dochter heet Linda. Op het Instagram-account van Gabriél zie je meerdere foto’s van haar. Het stel is duidelijk heel trots op hun dochter. Gabriél, voetbalt op dit moment bij Arsenal. Tijdens het WK van 2014, verfde hij nog huizen in de sloppenwijk van Rio de Janeiro, nu is hij één van de beste spitsen ter wereld.

Inhoudsopgave

Alles over Raiane Lima

Raiane Lima is de 21-jarige vriendin van Arsenal-ster Grabriél Jesus. Het stel is al sinds hun tienerjaren samen. Ze is geboren op 8 februari 2021. In 2022 is ze bevallen van hun eerste kindje. Raiane, lijkt volledig voor hun dochter te zorgen, Gabriél zorgt dat het geld binnenkomt. Op haar Instagram-account heeft ze 374.000 volgers. 

Regelmatig, werkt ze samen met een bedrijven. Hier ontvangt Raiane Lima een mooie vergoeding voor. We verwachten dat Raiane Lima en Gabriél Jesus binnenkort gaan trouwen. Ze hebben immers al een dochter en wonen samen in Londen.

De carrière van Gabriél Jesus

De Braziliaanse aanvaller begon zijn profcarrière bij het Braziliaanse Palmeiras. Hij maakte op 1 januari 2015 zijn debuut voor het eerste elftal. Hiervoor speelde hij jaren in de jeugdopleiding van deze ploeg. Exact 2 jaar later werd hij verkocht aan Manchester City voor 32 miljoen euro.

Voor Manchester City speelde hij 236 wedstrijden, waarin hij 95 keer scoorde en 46 assist gaf. Enkele profvoetballers waarmee hij samen speelde bij deze club: Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Phil Foden en Kyle Walker.

Het vertrek naar Arsenal

Op 4 juli tekende Gabriél Jesus een contract bij Arsenal. Hij kwam over van Manchester City. Arsenal betaalde in totaal 52 miljoen voor de Braziliaan. Bij zijn vorige club zag hij geen toekomstperspectief, nadat zijn vorige club superspits Erling Haaland overnam van Borussia Dortmund. Sinds hij bij zijn huidige club speelt, gaat het beter Arsenal. Ze winnen meer wedstrijden en staan momenteel op de eerste plaats.

Gabriél Jesus heeft een contract bij Arsenal tot 30 juni 2027. De vleugelaanvaller speelt hier samen met onder andere: Gabriel Martinelli, Martin Ødegaard, William Saliba, Granit Xhaka en Kieran Tierney.

De interlandcarrière van Gabriél Jesus

De Braziliaanse vleugelaanvaller maakte op 1 september 2016 zijn debuut voor het Braziliaanse elftal. Tot nu toe speelde hij 56 wedstrijden, waarin hij 19 keer scoorde. Toen hij zijn debuut maakte – was hij – 19 jaar oud.

Hij speelt het liefst samen met: Neymar, Vinícius Júnior, Philippe Coutinho, Thiago Silva en Roberto Firmino

Gabriél Jesus: vermogen en salaris

Sinds de vriend van Raiane Lima bij Arsenal speelt, is zijn salaris erop vooruitgegaan. Op dit moment verdient hij meer dan 15 miljoen euro per jaar. Door dit enorme salaris – bouwt de Braziliaan – zijn vermogen uit. Met een geschat vermogen van 65 miljoen euro, hoeven we geen rekening met hem te houden.