Spelersvrouw.nl

Alina de tweede vrouw van Olav Mol

Vrouw Olav Mol

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 30 april 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Alina is de vrouw van Olav Mol, een Nederlandse commentator en presentator in de wereld van de Formule 1. De eerste vrouw van Olav, Marjon, overleed aan nierkanker, maar inmiddels is hij zijn hart voor een tweede keer verloren aan de Cubaanse Alina.

Inhoudsopgave

Alina nieuwe vrouw van Olav Mol

Olav Mol trouwde in juni 2016 met de Cubaanse Alina. Ze wonen samen in het Spaanse Calpe, vergezeld door vijf honden. Olav heeft twee kinderen uit zijn eerdere huwelijk met Marjon, en een kleinzoon.

In januari 2010 overleed Marjon, de eerste vrouw van Olav Mol. Destijds meldde de televisiepresentator via de sociale media: “Afgelopen nacht is er een einde gekomen aan het gevecht dat mijn vrouw Marjon leverde tegen haar ziekte.”

Eerste vrouw Olav Mol overleden

“Na 17 maanden chemo’s en bestralingen ging het niet meer en is ze gelukkig rustig ingeslapen. Als gezin zijn wij blij dat ze nu niet meer hoeft te knokken en haar rust gevonden heeft. Wij zijn geweldig trots dat we ruim 22 jaar lang van haar hebben kunnen genieten.”

Olav Mol beticht van en gechanteerd met ‘vreemdgaan’

Kort na het overlijden van zijn eerste vrouw Marjon werd Olav Mol een tijdje gechanteerd door een man die beweerde dat diens vrouw met Olav Mol vreemd zou zijn gegaan. “Die man is enorm de weg kwijt en beweert nu dat ik een relatie met zijn vrouw heb. Er is niets tussen mij en de thuishulp voorgevallen. Wij zijn hier thuis nog bezig met het verwerken van het verlies”, foeterde Olav destijds tegenover RTL Boulevard.

Olav Mol presentator Formule 1

Olav Mol is sinds 1991 presentator en verslaggever van de Formule 1. In 2016 werd zijn carrière bekroond met de Theo Koomen Award voor het beste sportcommentaar van het jaar. Die verdiende Mol met zijn werk tijdens de overwinning van landgenoot Max Verstappen op de Grand Prix van Spanje. Wat zal zijn nieuwe vrouw Alina, met wie hij vlak daarvoor in het huwelijksbootje was gestapt, trots op hem zijn geweest!

© Instagram