Spelersvrouw.nl

Manon Hupperts de vrouw van Guus Hupperts

Manon Hupperts is de vrouw van Guus Hupperts, een Nederlandse voetballer die in april 2020 een contract tekende bij VVV-Venlo. De twee zijn op 25 mei 2015 getrouwd. Ze hebben samen een zoontje en een hond.

Inhoudsopgave

Manon Hupperts vrouw Guus Hupperts

Manon Hupperts en Guus Hupperts hebben hun liefde reeds bekroond met een huwelijk én met de geboorte van een zoontje. Bovendien hebben ze een hond: een trouwe viervoeter genaamd Simba, die zelfs zijn eigen Instagram-kanaal heeft gekregen met al meer dan 17.000 volgers.

Guus Hupperts is een echte familieman. In de periode dat hij bij Sportclub Lokeren nauwelijks aan spelen toekwam, en tot overmaat van ramp ook nog eens zijn werkgever failliet zag gaan in 2020, had hij veel steun aan zijn gezin. “Anders was ik pas écht eenzaam geweest”, erkende de aanvaller al eens in de media.

Guus Hupperts oud-voetballer VVV-Venlo

Na het faillissement van SC Lokeren was Guus Hupperts plots een clubloze voetballer. Gelukkig kon hij al snel elders tekenen: de Nederlander tekende voor één jaar – met een optie voor de club op een extra seizoen – bij VVV in Venlo. Daarmee konden hij en zijn vrouw Manon Hupperts dus terugkeren naar hun geboorteland.

“Guus wil in Venlo het plezier in het voetballen weer terugvinden”, bevestigde VVV-trainer Hans de Koning bij de perspresentatie van zijn ‘heel welkome versterking’. Hupperts had ruim vier jaar voor Lokeren gevoetbald, maar kreeg aldaar door het faillissement al een tijdje geen salaris meer.

Eerder speelde de dribbelaar in Nederland al voor Roda JC, AZ en Willem ll. Ongetwijfeld zullen hij en zijn vrouw Manon Hupperts ontzettend blij zijn met de terugkeer in ons kikkerlandje.

Hij heeft één seizoen meegedraaid in Venlo en voetbalt momenteel in België bij KFC Diest.