Spelersvrouw.nl

Jolisa Janssen, de vriendin van Jorrit Hendrix

Jolisa Janssen vriendin van Jorrit Hendrix

In razend tempo heeft Jorrit Hendrix zich laten zien als controleur van PSV. De talentvolle middenvelder is de nuchterheid zelve en heeft sinds medio 2011 een relatie met Jolisa Janssen. Zijn vriendin volgt een mode-opleiding.

Samen hebben ze een hondje genaamd Jezzel. Hendrix is anders dan veel van zijn leeftijdsgenoten. De knappe kop (hij rondde het VWO af met een cijferlijst geheel boven de 7,3) is wars van sterallures en hoeft niet zo nodig te stappen en een glamourleven te leven.

In VI vertelde hij in 2014: ,,Al drie jaar heb ik verkering met Jolisa. We wonen sinds kort samen in Eindhoven. Het is heerlijk dat ik nu dicht bij de club woon en niet meer in de file sta op weg naar Panningen. Ook voor Jolisa komt de verhuizing goed uit, want zij gaat in Eindhoven studeren.” In 2012 verloor Hendrix zijn vader aan kanker. Tot 2013 woonde hij nog thuis, maar nu hij zelfstandig woont moet hij ook zelf voor het huishouden zorgen, zoals koken.

Jolisa Janssen vriendin Jorrit Hendrix

,,Als ik uit eten ga, neem ik het liefst sushi, al is een vette hap op z’n tijd natuurlijk ook erg lekker. Sinds ik uit huis ben, heb ik nog niet veel gekookt. Jolisa is in de keuken een stuk beter dan ik. Ik laat het dus aan haar over, want dan weet ik zeker dat het goed komt. Wel ga ik altijd mee om de boodschappen te doen en help ik tijdens het koken met het snijwerk.”

De bescheiden spelmaker plaatst af en toe zwoele foto’s op zijn Instagram, samen met vriendin Jolisa Janssen. ,,Deze zomer ben ik met Jolisa twee weken naar Bali geweest. We hebben mooie excursies gemaakt en daardoor veel van de regio gezien. In het verleden ben ik twee keer naar de Dominicaanse Republiek geweest. Dat vind ik een prachtig land. In de toekomst wil ik graag eens naar de Verenigde Staten.”