Spelersvrouw.nl

Wie is de vrouw van Walid Regragui de bondscoach van Marokko?

Wie is de vrouw van Walid Regragui de bondscoach van Marokko

Walid Regragui lijkt op dit moment geen vrouw te hebben. Hij houdt zijn privéleven goed gescheiden van zijn werk als bondscoach. Over het privéleven van Walid Regragui is erg weinig bekend, de kans is groot dat hij wel een vrouw heeft, maar hoe ze heet, is niet duidelijk. Uiteraard, kan hij ook single zijn net zoals Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech.

Inhoudsopgave

Bondscoach van het Marokkaanse elftal

Walid, is geboren op 23 september 1975 in Corbeil-Essonnes, Frankrijk. Op 9-jarige leeftijd emigreerde hij naar Marokko. Naast de Marokkaanse nationaliteit, draagt hij ook de Franse nationaliteit. Walid, is sinds 31 augustus 2022 de bondscoach van Marokko. Hij verving Vahid Halilhodzic, die ruzie had met meerdere sterspelers van Marokko.

Onder meer met oud-Ajaxcied Hakim Ziyech. Sinds Walid de coach is, gaat het een stuk beter. Marokko is niet voor niets het eerste Afrikaanse land dat de halve finale van het WK bereikt. Noussair Mazraoui, Achraf Hakimi en Sofiane Boufal zijn enkele sterspelers, naast Soyan en Hakim.

Dansen met moeders

Na de overwinning op het Portugal van Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo en Bernardo Silva. Waren de Marokkaanse voetballers dolgelukkig. Zo ging buitenspeler Sofiane Boufal dansen met zijn moeder. Het zorgt voor mooie beelden, deze werden vooral gedeeld op Twitter.

Wint Marokko het WK?

Op 14 december 2022 speelt Marokko de halve finale tegen topfavoriet Frankrijk. Marokko, is het bang voor de Kylian Mbappe, die momenteel een relatie heeft met een transgendermodel. Ook Olivier Giroud, Antoine Griezmann en Adrien Rabiot zullen in de basis beginnen.

Foto: © https://www.instagram.com/walid.regragui/