Spelersvrouw.nl

Chardonnay Vermeer de vriendin van Ki-Jana Hoever

Chardonnay Vermeer vriendin Ki Jana Hoever

Chardonnay Vermeer is de vriendin van Ki-Jana Hoever. De linksback die in de zomer van 2020 door Liverpool verkocht werd aan Wolverhampton Wanderers voor liefst 9,8 miljoen euro is smoorverliefd op Chardonnay Vermeer!

Inhoudsopgave

Chardonnay Vermeer vriendin Ki-Jana Hoever

Chardonnay Vermeer is een influencer en actrice. De vriendin van Hoever heeft pagina’s op Instagram en YouTube, maar heeft ook een rol in de film I Don’t Wanna Dance, die op 15 april 2021 in de Nederlandse bioscopen komt. Zo werkt Chardonnay dus ook flink aan haar eigen carrière.

Ki-Jana Hoever vleugelverdediger Wolverhampton Wanderers

Ki-Jana Hoever werd opgeleid door Ajax op De Toekomst, maar besloot in de zomer van 2018 om zijn geluk te beproeven bij het grote Liverpool. Bij de Reds kreeg hij al snel speeltijd van coach Jürgen Klopp, maar een vaste waarde worden lukte hem niet. Geen schande natuurlijk bij op dat moment de beste club van Engeland.

In de zomer van 2020 stond Wolverhampton Wanderers, dat hard aan de weg timmert in de Premier League, opeens voor hem op de stoep. De Wolves wilden 9,8 miljoen euro voor de back betalen en Liverpool zei ‘ja’. In het Molineux Stadium verdient Hoever ongeveer 1,2 miljoen euro per jaar. Zijn vriendin Chardonnay Vermeer en hij hoeven dus niet op hun centen te letten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ki-Jana Hoever (@kihoever)