Spelersvrouw.nl

Sofia Clavero Rojas de vriendin van Dirk Proper

Sofia Clavero Rojas vriendin Dirk Proper

Sofia Clavero Rojas is de vriendin van Dirk Proper. Het achttienjarige talent van de Keuken Kampioen Divisie-club NEC is in zijn privéleven helemaal het mannetje met Sofia Clavero Rojas aan zijn zijde.

Inhoudsopgave

Sofia Clavero Rojas vriendin Dirk Proper

Sofia Clavero Rojas volgt een studie Communication Science aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast maakt ze graag foto’s, bijvoorbeeld van haar voetballende vriend Dirk Proper. Voor die kiekjes beheert ze zelfs een speciale Instagram-pagina. Sofia Clavero Rojas’ vriend Dirk Proper is pas achttien jaar, maar maakt nu al zijn minuten voor het eerste van NEC in de Keuken Kampioen Divisie.

Dirk Proper jong talent NEC Nijmegen

Op 13 december 2019 maakte hij zijn debuut voor zijn werkgever. In de wedstrijd tegen Almere City (2-3 verliespartij) kwam hij na 68 minuten in het team voor Mart Dijkstra. Een maandje later werd hij definitief overgeheveld naar de hoofdmacht van de Nijmegenaren.

In de zomer van 2020 waren er behoorlijk wat Eredivisie-clubs die Dirk Proper wilde hebben. Die wilde daar echter niets van weten en vertelde aan de Gelderlander: “Het is belangrijk dat ik komend seizoen veel ga spelen en dat kan bij NEC. Die garantie heb ik ergens anders niet, hier weet ik wat ik heb. Vergeet niet dat ik pas negen wedstrijden in de eerste divisie heb gespeeld, dan kom je toch wat anders binnen bij een Eredivisie-club.” Hij wordt ongetwijfeld gesteund door Sofia Clavero Rojas!