Spelersvrouw.nl

Antoin Binnenhei de vriend van Juul Franssen

Antoin Binnenhei vriend Juul Franssen

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 17 september 2022

Antoin Binnenhei is de vriend van Juul Franssen. De judoka die uitkomt in de klasse tot 63 kilogram is gelukkig in de liefde met haar vriend Antoin Binnenhei, die, en dit is geen verrassing, ook judoot!

Inhoudsopgave

Antoin Binnenhei vriend Juul Franssen

Antoin Binnenhei timmerde in de jeugd hard aan de weg als judoka en behaalde een paar mooie resultaten. In 2013, op achttienjarige leeftijd won hij bijvoorbeeld het International Tournament Bob Zuidland, en dat is geen klein toernooi. Het kan niet anders dan dat hij zijn vriendin Juul Franssen op die manier leerde kennen. Waar zij nog steeds professioneel (en mét succes) judoot, heeft haar vriend Antoin echter een ander carrièrepad gekozen. Hij is in het hier en nu namelijk Sales Account Manager bij Technogym, een fabrikant van fitnessapparatuur.

Op Instagram deelt Binnenhei geregeld kiekjes van hemzelf en zijn vriendin Juul. We kunnen zien dat de twee van reizen houden, en ze nuttigen ook graag een lekkere cocktail.

Juul Franssen judoka op Olympische Spelen

In 2020 werd bekend dat Juul Franssen zich zo goed als verzekerd had van een plekje op de Olympische Spelen in Tokio. Dat sportfestijn werd vervolgens uitgesteld vanwege het coronavirus, maar in 2021 liet Franssen weten: “Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Juul Franssen, geboren in Venlo, opgegroeid in Reuver, maar inmiddels al ruim tien jaar woonachtig in de omgeving Rotterdam. Ik heb dit jaar als ultieme doel goud op de Olympische Spelen in Tokio!” De judoka die in 2019 een bronzen medaille in de wacht sleepte op de wereldkampioenschappen, heeft een Olympische droom!