Spelersvrouw.nl

Sharon Appelmans, vriendin van Dennis Praet

Sharon Appelmans vriendin Dennis Praet

Dennis Praet heeft al enkele jaren een relatie met Sharon Appelmans. De twee leerden elkaar op school kennen.

,,Ik ben al een jaar samen met Sharon”, vertelt Praet in het Nieuwsblad. ,,Ze zat bij mij op school en ja… We wisselden onze nummers uit en begonnen te sms’en. Aanvankelijk was ze niet geïnteresseerd in voetbal, maar nu volgt ze mij toch fanatiek. Het is goed dat ik al een vaste vriendin heb.”

De voetballer houdt naar eigen zeggen niet zo van uitgaan en feesten: ,,Ik ben daar toch niet in geïnteresseerd, want ik zet alles op mijn voetbalcarrière. Na onze titelviering van vorig seizoen ben ik wel eens meegegaan naar discotheek Carré, maar ik ben geen grote danser en alcohol drink ik niet. Ik heb wel eens van een pintje geproefd, maar ik lust gewoonweg geen bier. Op kerstavond drink ik ook geen champagne, maar Kidibul. Dat is appelsap met prik in.” Liever dan uitgaan speelt Praet op de Playstation. Ze bewonen samen een appartement van de club in Brussel.

Vriendin Dennis Praet: Sharon Appelmans

Vriendin Sharon Appelmans studeert aan de KU in Leuven. Samen met Dennis heeft ze een hondje. Trots was ze op het moment dat hij de Gouden Schoen won: ,,Een Gouden Schoen dat doet toch iets met je. Zo’n individuele trofee, dat is een mooi teken van appreciatie. Of het nu tijd is voor een nieuwe stap in zijn carrière? Er zijn veel aanbiedingen, maar daar is hij nu niet mee bezig. Trouwens, dat is iets tussen hem en de club.”

Enkele jaren geleden was Praet nog vastbesloten te gaan studeren aan de KU. Hij wilde Spaans leren en gaf aan dat zijn hersenen het nodig hebben om onderwijs te volgen. Hij gaf destijds ook aan geen carrièreplanning te hebben, maar wel te dromen van de Rode Duivels en een buitenlands avontuur.